Opvliegers 5: Op safari

Rian Gerritsen, Anouk van Nes e.a.

vrijdag 13 december 2019
20.15 uur

Theater aan de Schie

Opvliegers 5: Op Safari is het vijfde deel in de succesvolle reeks vriendinnencomedy’s. Dit keer maken de vriendinnen Zuid-Afrika onveilig. The Big 4 gaat op zoek naar The Big 5! Loes (Rian Gerritsen), Joke (Anouk van Nes), Shirley (Joanne Telesford) en Moniek (Sandra Mattie) verliezen zich in safari’s, wijn proeven en bloedhete overnachtingen in een tent. Overleven de vriendinnen de safari en zullen ze een echte neushoorn op de foto krijgen? Kortom: een échte vriendinnencomedy over de fase (met alle ongemakken die daarbij horen) waar een dame liever niet over spreekt, maar waar toch onbedaarlijk om gelachen kan worden!

Spel: Rian Gerritsen, Anouk van Nes, Joanne Telesford en Sandra Mattie | Regie: Martin Michel | Muziek: Jeroen Sleyfer

U ziet bij ons de allereerste voorstelling van de tour. Na afloop van de voorstelling geniet u van live muziek in onze foyer.

Naam Vanaf
Normaal € 26.00
65+ € 23.50
CJP € 23.50

THEATERDINER
Voorafgaand aan een voorstelling dineren? Dat kan! Wij hebben in samenwerking met het naast ons gelegen restaurant De Proveniereen driegangenmenu voor u samengesteld. U en uw gezelschap krijgen persoonlijke bediening en onze medewerkers zorgen ervoor dat u op tijd in de zaal zit. Het Theaterdiner vindt plaats bij De Provenier.

Prijs: € 34,50 per persoon exclusief drankjes. Aanvang 18.00 uur.

Reserveer nu

Bestel ook:

Het laatste nieuws van Theater aan de Schie in uw mailbox?