De Parelvissers

Staatsopera van Tatarstan

zondag 8 maart 2020
15.00 uur

Theater aan de Schie

Het geliefde operagezelschap uit Tatarstan komt met een nieuwe enscenering van De Parelvissers naar Schiedam. In het exotische meesterwerk van Bizet, met het wereldberoemde duet Au fond du temple saint, vinden de twee vrienden Zurga en Nadir elkaar na jaren terug. Maar hun hernieuwde vriendschap wordt bedreigd als ze beiden verliefd worden op Leïla. Geniet van de topsolisten, het grote orkest en de prachtige decors en kostuums die dit Oosterse sprookje tot een onvergetelijke operabelevenis maken.

Frans gezongen met Nederlandse boventiteling. In de foyer geniet u van live muziek.

Naam Vanaf
Normaal € 42.50
65+ € 40.00
CJP € 40.00

Voorafgaand aan deze voorstelling vindt er een inleiding plaats. Tijdens deze inleiding geeft het gezelschap inzicht in de artistieke keuzes die gemaakt zijn ten behoeve van de voorstelling. Daarnaast is er de mogelijkheid om vragen te stellen. De inleiding start om 14.00 uur. Toegang tot de inleiding is € 3,00 per persoon. U dient vooraf te reserveren.

KLASSIEK AAN DE SCHIE
Geniet van een klassiek intermezzo. Onder het genot van live muziek in de foyer geniet u van de door ons geselecteerde wijnen en bijbehorende hapjes. Laat u meeslepen door prachtige muziek en prikkel uw zintuigen.

Prijs: € 11,50 per persoon

Reserveer nu

Bestel ook:

Het laatste nieuws van Theater aan de Schie in uw mailbox?