Paulien Cornelisse

Om mij moverende redenen

donderdag 18 april 2019
20.15 uur

Theater aan de Schie - Grote zaal

Wat is er aan de hand met mensen die te hard ‘eh’ zeggen? Waar zit de ‘meelulspier’? En hoe zit het met het gevoelsleven van een korstmos?

In haar vierde voorstelling Om mij moverende redenen zal Paulien Cornelisse in detail naar de onbegrijpelijkheden van het leven gaan kijken. Over wat je kunt zien, maar niet wilt zien. Over wat je wilt begrijpen, maar niet kunt begrijpen. Over wanneer je gaat bewegen, en waarom.

Over Paulien Cornelisse
Paulien Cornelisse won de Neerlands Hoop Prijs voor Dagbraken, en werd genomineerd voor de Poelifinario voor Maar ondertussen. Verder is ze schrijfster van de bestsellers Taal is zeg maar echt mijn ding, En dan nog iets en De verwarde cavia.

Naam Vanaf
Normaal 9% € 23.50
65+ 9% € 21.00
CJP 9% € 21.00

De pers over Om mij moverende redenen
“In haar nieuwe show laat Cornelisse als vanouds haar prettig gekantelde blik vallen op alledaagse onbenulligheden die in haar universum grote proporties kunnen aannemen. (…) Hilarische anekdotes levert dat op.” - Trouw ****

"Het wort allemaal overtuigend gebracht door de 41-jarige Cornelisse, die inmiddels als een bedreven, energiek, vertellend standupcomedian op het toneel staat en zelfs nog enkele bijzondere imitaties weggeeft, zoals een memorabele van een levensmoe koffiezetapparaat.”de Volkskrant ****

Reserveer nu

Het laatste nieuws van Theater aan de Schie in uw mailbox?