Paw Patrol Live (2+)

De grote race

zaterdag 11 december 2021
10.30 uur

Theater aan de Schie

zaterdag 11 december 2021
13.30 uur

Theater aan de Schie

zaterdag 11 december 2021
16.30 uur

Theater aan de Schie

Klaar voor actie?! Paw Patrol Live – De Grote Race komt naar Schiedam! Ga in deze spectaculaire show samen met jullie favoriete PAW Patrol Pups op een heldhaftig, muzikaal avontuur.

In Paw Patrol Live! - De Grote Race is de dag van de Grote Race in Avonturenbaai aangebroken! Het wordt een spannende strijd tussen burgemeester Goodway en burgemeester Humdinger. Terwijl de sluwe burgemeester Humdinger klaar staat om te starten, blijkt burgemeester Goodway plots spoorloos te zijn verdwenen. Snel roept Ryder de hulp in van Marshall, Chase, Skye, Rubble, Rocky, Zuma en Everest. Kunnen zij burgemeester Goodway op tijd vinden?

Geen klus te groot, geen pup te klein… Deze unieke voorstelling boordevol avontuurlijke actie, energieke liedjes en hilarische humor is geschikt voor de hele familie én een mooie eerste kennismaking voor kinderen met live theater. Met een Nederlandse cast en volledige Nederlands gesproken.

Paw Patrol is niets te dol! Na de show komt één van de pups nog naar de foyer om met de kleine theaterbezoekers op de foto te gaan.

 

Naam Vanaf
Normaal € 29.50

Bestel ook:

zaterdag 11 december 2021

Theater aan de Schie nieuwsbrief ontvangen?