Peuterfestival Op de boerderij

Gonnie en Gijsje samen op pad & Boer Boris is de Baas

zaterdag 21 januari 2023
10.00 uur

Wennekerpand

zaterdag 21 januari 2023
11.15 uur

Wennekerpand

zaterdag 21 januari 2023
13.30 uur

Wennekerpand

Let op: het Peuterfestival vindt plaats in het Wennekerpand.

Tijdens het Peuterfestival kunnen de kleintjes zich helemaal uitleven in het Grand Café van het Wennekerpand dat tijdens het festival omgetoverd is tot een op maat gemaakt peuterparadijs, met het thema Op de boerderij. In het Grand Café kom je terecht in onze theatrale boerderij. Ontdek samen met boerin Marianne al zingend en spelend van alles over de natuur. Als kleine boer of boerin roetsj je van de tractorglijbaan, puzzel je met koeienvlekken en oogst je rijpe groenten in de moestuin. Heb jij het in je om een echte boer of boerin te worden? 

In de theaterzaal staan twee voorstellingen op het programma: Gonnie en Gijsje samen op stap (2+) en Boer Boris is de baas (4+).

GONNIE EN GIJSJE SAMEN OP STAP (2+)
Gonnie is een gansje. Een klein geel gansje met knalrode lievelingslaarsjes. Op een dag zijn haar lievelingslaarsjes weg. Gonnie gaat op zoek, voorbij de hooiberg en ontdekt de wereld. Daar ontmoet ze Gijsje en samen gaan ze op stap. Ze gaan op ontdekkingstocht. Welke dieren komen ze allemaal tegen? Welke geluiden horen ze? En zien ze de laarsjes nog terug?

Met liedjes van Ageeth de Haan beleven Gonnie en Gijsje een muzikaal avontuur voor jong en oud, gebaseerd op de prentenboeken van Olivier Dunrea. In hun ontdekkingstocht komen ze er al snel achter dat niets is wat het lijkt.

BOER BORIS IS DE BAAS (4+)
In Boer Boris is de baas komen de bekende tekeningen van Philip Hopman en de fantasievolle teksten van Ted van Lieshout op het toneel tot leven! Speciaal voor de tiende verjaardag van deze populaire kinderboekenserie zijn de avonturen van Boer Boris te zien in een levensgrote kijkdoos. In dit driedimensionale theater verschijnen Boer Boris, zijn machines, de boerderijdieren en zelf de vogelverschrikkers!

Beleef een dag van Boer Boris waarop hij elke keer is nieuws meemaakt. Hij krijgt een cadeau, helpt waar hij kan met zijn rode tractor en houdt de technici in de gaten, want die maken steeds ruzie. Een voorstelling voor iedereen die zichzelf en de wereld om zich heen ontdekt, over identiteit, en oorzaak en gevolg.

Peuterparadijs open vanaf 9.30 uur. Spelen in het Peuterparadijs is gratis.


Leeftijdsaanduiding
Bij deze voorstelling staat een leeftijdsaanduiding vermeld. Dit is een ‘vanaf-leeftijd’. In verband met de veiligheidsvoorschriften dienen wij iedereen te registreren. Iedere bezoeker dient een eigen toegangsbewijs te hebben, ook al gaat het kind op schoot. Baby’s en kinderen tot twee jaar hebben geen toegang tot de zaal, tenzij anders vermeld bij de voorstelling.

Naam Vanaf
Normaal € 12.50

Theater aan de Schie nieuwsbrief ontvangen?