Peuterfestival Dieren in de tuin

Coco kan het! en Dikkie Dik & Ik

zaterdag 2 maart 2024
10.00 uur
Coco kan het! (2+)

Locatie:Wennekerpand,Vijgensteeg 2, 3111 PT Schiedam

zaterdag 2 maart 2024
11.15 uur
Coco kan het! (2+)

Locatie:Wennekerpand,Vijgensteeg 2, 3111 PT Schiedam

zaterdag 2 maart 2024
13.30 uur
Dikkie Dik & Ik (2+)

Locatie:Wennekerpand,Vijgensteeg 2, 3111 PT Schiedam

Let op: Deze voorstelling vindt plaats in het Wennekerpand

Tijdens het Peuterfestival kunnen de kleintjes zich uitleven in het Grand Café van het Wennekerpand dat omgetoverd is tot een op maat gemaakt peuterparadijs, met het thema Dieren in de tuin. In de tuin, op je balkon, gewoon voor je neus op straat: dieren zijn eigenlijk overal om ons heen! Op zoek naar kleine kruipers op de grond, zingende vogels in de lucht en spinnende katten op straat: ga mee op avontuur in ons Grand Café en ontdek alle dieren in de tuin! In de theaterzaal staan twee voorstellingen op het programma: Coco kan het! (2+) en Dikkie Dik & ik (2+).

Coco kan het! (2+)
Coco kan het! is gebaseerd op het geliefde boek van Loes Riphagen.Neem plaats op één van de nesten op de vloer. Het voelt alsof je zelf Coco bent en aan het eind van de voorstelling mag uitvliegen! Een muzikale peuterdansvoorstelling over durf, iemand aanmoedigen, en samen sterk staan. Sla jouw vleugeltjes uit, verlaat het nest en dans mee!

Dikkie Dik & ik (2+)
Hoe is het om Dikkie Dik te zijn? Als je op vier pootjes loopt en niet kan praten, maar wel kopjes geeft. Als je zomaar mag gaan liggen, op hele gekke plekken – of juist druk over de toetsen van de piano rent, danst met je beste vriendjes en stiekem in de vissenkom grabbelt, om daarna lekker te dromen van alle spannende avonturen die je mee maakt. Dikkie Dik beweegt zich door interactieve projecties en videobeelden door de ruimte. Twee acteurs brengen met fysiek spel, veel slapstick en humor samen de wereld van Dikkie Dik tot leven.

Peuterparadijs open vanaf 9.30 uur. Spelen in het Peuterparadijs is gratis.


Leeftijdsaanduiding
Bij deze voorstelling staat een leeftijdsaanduiding vermeld. Dit is een ‘vanaf-leeftijd’. In verband met de veiligheidsvoorschriften dienen wij iedereen te registreren. Iedere bezoeker dient een eigen toegangsbewijs te hebben, ook al gaat het kind op schoot. Baby’s en kinderen tot twee jaar hebben geen toegang tot de zaal, tenzij anders vermeld bij de voorstelling.

Naam Vanaf
Normaal € 12.50

Theater aan de Schie nieuwsbrief ontvangen?