Peuterfestival Noord- en Zuidpool

Walvisjong

zondag 17 februari 2019
09.15 uur

Wennekerpand

zondag 17 februari 2019
10.30 uur

Wennekerpand

zondag 17 februari 2019
11.45 uur

Wennekerpand

Let op: deze voorstelling vindt plaats in het Wennekerpand.

Tijdens het Peuterfestival kunnen de kleintjes zich helemaal uitleven in het Grand café van het Wennekerpand dat tijdens het festival omgetoverd is tot een op maat gemaakt peuterparadijs, dit jaar met het thema Noord- en Zuidpool. De peuters kunnen met ijsschotsen in de weer, op de rug van een orka de wereld om hen heen bekijken, of ontdekken hoe een zeehond zijn visjes vangt.

Walvisjong
In de theaterzaal staan twee voorstellingen op het programma: Walvisjong en de Dribbel minishow. Walvisjong is een muzikale beeldende voorstelling over de wonderlijke verbintenis tussen een meisje en een walvis. Ze vinden elkaar in bijna het enige dat mensen én walvissen kunnen: zingen... Walvisjong is geïnspireerd op het boek De kleine walvis van Benji Davis.

Dribbel minishow
In de Dribbel minishow laat Theater Terra de verhalen uit de boekjes van Eric Hill tot leven komen. In de Dribbel minishow beleeft Dribbel een avontuur op de boerderij. Maar alle dieren zijn kwijt! Herkennen de kinderen alle geluiden en helpen ze de dieren terug te vinden?

Programma
Aanvang vanaf 9.00 uur
Walvisjong 9.15 uur
Walvisjong 10.30 uur
Dribbel minishow 11.45 uur

Toegang per voorstelling € 10,00 exclusief drankje
Let op: spelen in het Peuterparadijs is gratis.

Naam Vanaf
Normaal 9% € 10.00

Gezellig naar het theater, maar u heeft kinderen in een andere leeftijdscategorie en geen oppas? Geen probleem!

Reserveer nu kinderopvang in het theater, de opvang wordt verzorgd door Komkids. De opvang is vanaf 45 minuten voor aanvang tot uiterlijk 45 minuten na afloop van de voorstelling. Kosten € 5,00 per kind. Aanmelden kan via kassa@theateraandeschie.nl en via onze website.

Bestel ook:

Het laatste nieuws van Theater aan de Schie in uw mailbox?