Peuterparadijs De wereld van Kikker

Peuterfestival

zondag 26 januari 2020
09.00 uur

Peuterparadijs De wereld van Kikker

zondag 26 januari 2020
09.15 uur

Dikkie Dik en de taart

zondag 26 januari 2020
10.15 uur

Dikkie Dik en de taart

zondag 26 januari 2020
11.30 uur

Voorleesdagen voorstelling 2020: De Mopperwolk

Let op: deze voorstelling vindt plaats in het Wennekerpand.

Tijdens het Peuterfestival kunnen de kleintjes zich helemaal uitleven in het Grand Café van het Wennekerpand dat tijdens het festival omgetoverd is tot een op maat gemaakt peuterparadijs, met het thema De wereld van Kikker. Stap in de wereld van Kikker en zijn vrienden. Kook in zijn huis op zijn kachel, schrijf in zijn schrift, pak zijn sjaal, bak een taart met Beer en speel eindeloos met alle vrienden in het bos. In de theaterzaal staan twee voorstellingen op het programma: Dikkie Dik en de taart en een voorstelling die speciaal geschreven wordt voor de voorleesdagen 2020.

Dikkie Dik en de taart
Dikkie Dik en de taart is een sfeervolle muziekvoorstelling voor peuters en hun ouders, naar de boekjes van Jet Boeke. Dikkie Dik is jarig. Op tafel staat een grote taart. Dikkie Dik neemt een hapje van de taart. Hij neemt nog een hap en nog één... De taart is op en Dikkie Dik moet zelf op zoek naar melk, eitjes en appels voor een appeltaart. Maar ondeugend en nieuwsgierig als Dikkie Dik is, gaat er van alles mis. Kan het feest wel doorgaan? Is er wel taart voor de vriendjes van Dikkie Dik?

Voorleesdagen voorstelling 2020: De Mopperwolk - Marianne van Houten
De Mopperwolk
is een interactieve voorstelling met verrassende muzikale en beeldende elementen. Over emoties, verschillende karakters en jezelf zijn. Beleef een dag op de boerderij en kruip letterlijk in de huid van de dieren. Haan kraait een lied, Haas en Schildpad spelen een spel en Geit maakt gekke grappen, maar Eend laat zich niet opvrolijken. Soms is het wel even fijn een moppereend te zijn! Marianne van Houten tourde 2,5 jaar met de voorstelling ‘nijntje op de fiets’. Ze gaf les aan de allerkleinsten en maakte verschillende voorstellingen.

Programma
Aanvang vanaf 9.00 uur
Dikkie Dik en de taart: 9.15 uur
Dikkie Dik en de taart: 10.15 uur
Voorleesdagen voorstelling 2020 'De Mopperwolk': 11.30 uur

Toegang per voorstelling € 9,50 exclusief drankje
Let op: spelen in het Peuterparadijs is gratis.

Naam Vanaf
Normaal € 9.50

In samenwerking met KomKids bieden wij kinderopvang tijdens een aantal voorstellingen. Gezellig naar het theater, maar heeft u kinderen in een andere leeftijdscategorie? De opvang is mogelijk vanaf 45 minuten voor aanvang tot uiterlijk 45 minuten na afloop van de voorstelling. U kunt de kinderopvang reserveren bij de desbetreffende voorstellingen via onze website en bij het bespreekbureau. Kosten: € 5,00 per kind.

 

Bestel ook:

Het laatste nieuws van Theater aan de Schie in uw mailbox?