Pietje Bell en de Bende van de Zwarte Hand (6+)

zondag 14 januari 2024
13.30 uur

Theater aan de Schie

zondag 14 januari 2024
16.00 uur

Theater aan de Schie

Ga mee op avontuur met Pietje Bell!

Pietje Bell heeft een hart van goud en zet met haar vrolijke avonturen de hele stad op stelten. Voor meester Geelman en tante Cato is haar gedrag een doorn in het oog. Als op een dag een rijke zakenman besluit om een arme wijk te slopen, zodat hij er een groot hotel kan bouwen, komt Pietje in opstand. Waar moet haar vriendje Sproet dan gaan wonen? Samen met Peentje, Engel en Blikkie richt ze de bende van de Zwarte Hand op. Ze organiseren een grote circusvoorstelling om geld in te zamelen, maar doen dan een bijzondere ontdekking. Als de rijke zakenman lucht krijgt van hun plannen zet hij alles op alles om hen de mond te snoeren. Maar de bende van de Zwarte Hand laat zich niet zomaar wegjagen! Lukt het Pietje en de Bende van de Zwarte Hand om hun vriend Sproet te redden?

Pietje Bell is een echte feel-good familiemusical gebaseerd op de bekende klassieker van Chris van Abcoude. Beleef een onvergetelijke middag vol humor, nostalgie, vriendschap en leuke liedjes! Laat je verwonderen door een musical vol vriendschap, avontuur, leuke liedjes en het volgen van je hart. Na de voorstelling is er de kans om Pietje en haar vrienden te ontmoeten tijdens een meet & greet. 

Cast: Michael de Roos, Anne-Fleur van der Hoeven en anderen én een wervelende kindercast
Producent: Rick Engelkes
Regie: Bruun Kuijt
Muziek: Fons Merkies en Laurens Goedhart
Decor en kostuums: Joris van Veldhoven

ZILVEREN JUBILEUMVOORSTELLING
Deze voorstelling is één van onze zilveren jubileumvoorstellingen. Gedurende het seizoen zijn er meerdere zilveren jubileumvoorstellingen waarbij wij graag met u ons zilveren feest vieren. U wordt ontvangen met een drankje, de foyer is feestelijk ingericht, er zijn hapjes en er is een afterparty waar gedanst kan worden. Bij de jubileumvoorstellingen wordt kleding met een Touch of Silver zeer gewaardeerd. We kijken er nu al naar uit!

Live audiodescriptie door Stichting Komt het zien! om 13.30 uur
In samenwerking met Stichting Komt het Zien! is het mogelijk om voorstellingen toegankelijk te maken voor blinden en slechtzienden. Voorafgaand aan de voorstelling om 13.30 uur ontvangt u tekst en audiobestanden waarin personages, kostuums en decor visueel beschreven worden. Dankzij de introductie, speciale inleiding voorafgaand aan de voorstelling en live audiodescriptie door een blindentolk, kunt u alles van de voorstelling volgen. Reserveren kan via kassa@theateraandeschie.nl of 012467467.


Leeftijdsaanduiding
Bij deze voorstelling staat een leeftijdsaanduiding vermeld. Dit is een ‘vanaf-leeftijd’. In verband met de veiligheidsvoorschriften dienen wij iedereen te registreren. Iedere bezoeker dient een eigen toegangsbewijs te hebben, ook al gaat het kind op schoot. Baby’s en kinderen tot twee jaar hebben geen toegang tot de zaal, tenzij anders vermeld bij de voorstelling.

Naam Vanaf
Normaal € 27.50

Theater aan de Schie nieuwsbrief ontvangen?