Pippi Power (8+)

donderdag 6 april 2023
13.30 uur

Wennekerpand

Een actuele, avontuurlijke ode aan trouw zijn aan jezelf, in de geest van de wereldberoemde Pippi Langkous. Op een heerlijk chaotische theatervloer maakt de niet in één hokje te vangen Pippi plaats voor een bonte club actrices: van expressief tot verlegen, van dwars tot meegaand. Samen op ontdekkingstocht naar ieders eigen powerrrrr. Niet alleen met Pippi als ultiem voorbeeld, maar ook met moedige “eigenzinnigerds” als Blue Ivy, Billie Eilish, Simone Biles en Greta Thunberg als inspiratiebron. Én al die andere krachtige rolmodellen die in 2023 van zich laten horen.

Deze spannende tijd, waarin er zoveel gebeurt in de wereld en niets meer vanzelfsprekend lijkt, vraagt om frisse inzichten en nieuwe powerrrrr. Durf jij jezelf te zijn én te laten zien? Ook als anderen daar van alles van vinden? Dit vijftal actrices gaat deze uitdaging al spelend, zingend en dansend volop aan. Pippi Powerrrrr laat je zo dicht mogelijk bij jezelf komen. Energiek theater voor jongens én meiden in de stijl van de met de ZAPP Theaterprijs bekroonde voorstelling Joris & De Drakentemmers. Theater dat blijft nazinderen, of je nu 8 of 108 bent.

Naam Vanaf
Normaal € 1.50


Een eigenzinnige en inspirerende voorstelling vol actuele zeggingskracht

Met de spirit van jeugdheld Pippi Langkous en de jonge Pippi’s (m/x/v) van nu, zoals activiste Greta Thunberg, popster Billie Eilish en topturnster Simone Biles

Van regisseur Inez Derksen van Expeditie Peter Pan (nominatie ZAPP Theaterprijs 2016) en Joris & De Drakentemmers (winnaar ZAPP Theaterprijs 2017)

De succesvolle online viewing kreeg lovende reacties

Reserveer nu

Theater aan de Schie nieuwsbrief ontvangen?