Politie Rotterdam Exclusief: inzet bij Feyenoord, hoe werkt dat?

Politie Rotterdam

maandag 27 november 2017
19.30 uur

Theater aan de Schie - Grote zaal

Altijd al willen weten wat er zich achter de schermen afspeelt bij politie Rotterdam als Feyenoord speelt? En hoe agenten zich voorbereiden op een wedstrijd waarbij duizenden mensen de straat op gaan?

Menig Rotterdammer zal de beelden niet vergeten zijn: de Kuip die ontplofte bij de kampioenswedstrijd van Feyenoord, de juichende mensenmassa op de Coolsingel de dag erna. Maar helaas ook de rellen de week ervoor toen Feyenoord verloor tegen Excelsior. Niet alleen Feyenoord maar ook de politie Rotterdam stond voor één van de grootste uitdagingen in jaren. Want hoe ga je zoiets groots met zoveel mensen en emoties in goede, veilige banen leiden?

Voor het eerst geeft politie eenheid Rotterdam een unieke kijk achter de schermen. Hoe bereidt de politie zich voor op zo’n voetbalwedstrijd? Hoeveel agenten zetten ze daarbij in en hoe werkt de ME als het mis gaat? Op deze avond neemt de politie u mee terug naar die ene week in mei. En dan door de ogen van een politieagent. Persoonlijke verhalen, presentaties met beeld en geluid. Het komt allemaal voorbij tijdens deze exclusieve avond.

Deze avond is gratis toegankelijk voor alle inwoners van 18 jaar en ouder uit de politie eenheid Rotterdam.

Let op! Maximaal 2 kaartjes per persoon en per adres. Bij verhindering horen wij dit graag, zodat wij de gereserveerde stoelen weer vrij kunnen geven. Gereserveerde kaarten zijn naamsgebonden.

Wij attenderen u erop dat er om legitimatie gevraagd kan worden bij de kaartcontrole. 

De deur van het theater gaat om 18.45 uur open. 

E-mail: kassa@theateraandeschie.nl

Naam Vanaf
Normaal € 0.00

Reserveer nu

Het laatste nieuws van Theater aan de Schie in uw mailbox?