Politie Rotterdam Exclusief

Cold cases

maandag 5 november 2018
19.30 uur

Theater aan de Schie - Grote zaal

Politie eenheid Rotterdam presenteert op maandag 5 november 2018 de 2e editie van Rotterdam Exclusief. Tijdens deze theateravond geeft de politie u een exclusieve inkijk in de wereld van cold cases.

Wat is een cold case nu eigenlijk? Waarom doet het cold case team hernieuwd onderzoek? Hoe gaat het team te werk? En wat betekenen de ontwikkelingen van DNA technieken voor het team?
Deze voorstelling nemen wij u ook mee terug naar 1993 waar in het Kralingse Bos twee moorden plaatsvinden. De slachtoffers worden in de buurt van een homo-ontmoetingsplaats aangetroffen. Ze zijn doodgestoken en vermoedelijk door dezelfde dader vermoord. Lange tijd ontbreekt ieder spoor tot het cold case team van Politie eenheid Rotterdam na 20 jaar hernieuwd onderzoek doet naar deze zaak.

Tijdens deze boeiende en leerzame avond van Rotterdam Exclusief wordt antwoord gegeven op verschillende vragen en krijg je een inkijk in het werk van onder andere het cold case team. Deze avond is gratis toegankelijk voor alle inwoners van 18 jaar en ouder uit de Politie eenheid Rotterdam. Zorg dat je erbij bent!

 Inloop vanaf 18.45 uur.

Let op! Maximaal 4 kaarten per persoon per adres

Naam Vanaf
Normaal € 0.00

Zet mij op wachtlijst

Het laatste nieuws van Theater aan de Schie in uw mailbox?