Purper

Purper's Passie

woensdag 31 oktober 2018
20.15 uur

Theater aan de Schie - Grote zaal

In Purper’s Passie vraagt theatergroep Purper zich af waarom iedereen tegenwoordig een bucketlist moet hebben, zo krampachtig zijn droom achterna móet gaan, genieten als taak ziet en bijna dwangmatig op zoek is naar zijn ‘passie’. Er is zelfs supermarktbrood dat ‘Liefde & Passie’ heet! Hoog tijd om te bepalen waar het woord passie werkelijk voor staat. En dat is dan ook precies wat Purper doet.

Frans Mulder en Erik Brey, de Purper van het eerste uur, en het negen instrumenten bespelende muzikale multitalent Diederick Ensink, gaan samen met de eigenzinnige actrice, singer-songwriter Anne van Veen met een gezonde dosis zelfspot op zoek naar hun eigen passie.

De wisselende samenstelling van Purper maakt dat de groep het publiek steeds opnieuw weet te verrassen en verbazen. Niet gek dus dat we extra blij zijn met de komst van Anne van Veen. Zij zal, al is het alleen al door de prachtige teksten die zij schrijft, Purper ongetwijfeld een verrassende nieuwe impuls geven. Purper, een begrip in de Nederlandse theaterwereld, heeft een vaste plek in het collectief geheugen van het publiek. Hele generaties zijn ermee opgegroeid. Vorig seizoen door pers en publiek herontdekt én tot grote vreugde van de groep, ook door grote groepen jongeren omarmd.

Purper’s Passie: een must see voor iedereen.

Naam Vanaf
Normaal € 27.50
CJP € 25.00

Reserveer nu

Bestel ook:

Het laatste nieuws van Theater aan de Schie in uw mailbox?