Queer Planet

HNTjong

dinsdag 29 november 2022
14.00 uur

Wennekerpand

QUEER PLANET is een confetti-voorstelling over queerness, die zich afzet tegen de heersende normen en ieders hokje in twijfel trekt. Over gender en het ontsnappen aan binair denken. Een queeste naar identiteit door een diverse groep acteurs en performers. Een knallende voorstelling vol power met acts, songs, performances en een DJ. Ook voor een straight publiek.

Een voorstelling over wat te doen als je verliefd bent op je macho vriend en waarom je je niet langer als een meisje wilt gedragen, over ‘in between’ zijn en in de war. Regisseur Noël Fischer werkt met een all queer cast aan deze energieke performance in de artistieke lijn van In mijn hoofd ben ik een dun meisje en met de uitbundigheid van Trojan Wars.

Queer als politieke stroming
Queer als identiteit
Queer in de geschiedenis
Queer als community
Queer als kunstvorm

 

VO only

Naam Vanaf
Normaal € 1.50


Een all queer cast met topacteurs zoals Rick Paul van Mulligen (De Gebroeders Leeuwenhart) en Tessa Jonge Poerink (Trojan Wars en In mijn hoofd ben ik een dun meisje) en Lars Brinkman (Nader tot u)

Na het succes van de bekroonde performance-voorstelling In mijn hoofd ben ik een dun meisje maakt regisseur Noël Fischer weer een performance-voorstelling

Een actuele en multi-disciplinaire voorstelling waarin pride en queer worden gevierd

Rick Paul van Mulligen is meervoudig genomineerd voor de Arlecchino, de toneelprijs voor beste mannelijke bijrol

Reserveer nu

Theater aan de Schie nieuwsbrief ontvangen?