Rapunzel de musical (4+)

Theater Terra

zondag 18 december 2022
15.00 uur

Theater aan de Schie

Beleef een sprookjesachtige middag in Theater aan de Schie met de familiemusical Rapunzel, de musical door Theater Terra, bekend van Kikker en Sneeuwwitje. Voor iedereen vanaf 4 jaar! Naar het sprookje van de Gebroeders Grimm.

Lang geleden was er een heks die een jong meisje meenam van haar moeder. De heks noemde het meisje Rapunzel en sloot haar op in een hoge toren, midden in het bos. Daar krijgt het meisje alleen bezoek van de heks, die langs haar lange vlecht naar boven kruipt. Tot er op een dag een prins langsrijdt...

Na de voorstelling mag iedereen met Rapunzel op de foto!

Spel: Wesley de Ridder, Kemy Hooimeijer, Fay de Klein en Twan Bosschaart
Regie: Wesley de Ridder
Script & liedteksten: Marc Veerkamp
Muziek: Fons Merkies & Laurens Goedhart


Leeftijdsaanduiding
Bij deze voorstelling staat een leeftijdsaanduiding vermeld. Dit is een ‘vanaf-leeftijd’. In verband met de veiligheidsvoorschriften dienen wij iedereen te registreren. Iedere bezoeker dient een eigen toegangsbewijs te hebben, ook al gaat het kind op schoot. Baby’s en kinderen tot twee jaar hebben geen toegang tot de zaal, tenzij anders vermeld bij de voorstelling.

Naam Vanaf
Normaal € 20.50

Gezellig naar het theater, maar u heeft kinderen in een andere leeftijdscategorie? In samenwerking met KomKids bieden wij kinderopvang tijdens een aantal voorstellingen.

Onder professionele begeleiding van KomKids wordt er geknutseld, een boekje gelezen of een spelletje gedaan. De allerkleinsten kunnen eventueel lekker slapen. Opvang is mogelijk vanaf 45 minuten voor aanvang tot uiterlijk 45 minuten na afloop van de voorstelling. U kunt de kinderopvang reserveren bij de desbetreffende voorstellingen op onze website en bij het bespreekbureau.

Prijs: € 5,00 per kind

 

Reserveer nu

Bestel ook:

Theater aan de Schie nieuwsbrief ontvangen?