René van Meurs

2636

donderdag 19 januari 2023
20.15 uur

Theater aan de Schie

vrijdag 20 januari 2023
20.15 uur

Theater aan de Schie

René staat aan de vooravond van een nieuwe fase! Met z’n levenservaring en z’n goeie gedrag. Dan moet je er ineens echt wat van gaan maken, omdat dat nu eenmaal zo hoort. Verantwoordelijkheid nemen, dingen vinden, dat soort dingen. Maar wat als je daar nog niet klaar voor bent en je gewoon nog wat wil dollenen loltrappen? Moet ook gewoon kunnen, toch?

Misschien kun je dan het beste terug naar de basis, je geboortegrond. Daar waar alles leeft, bruist, tegensputtert en beweegt. Waar je even kunt pauzeren en je op kunt laden voor de volgende storm. Om eens kritisch te bekijken wat je gevormd heeft en hoe je het dan nu het liefste zelf zou willen doen.

Laat René er maar weer een avond over vertellen. Zijn eerlijke verhalen en hilarische anekdotes zitten nog altijd bomvol steengoede grappen. René is kwetsbaar, persoonlijk en erg grappig. Hij maakt “theater als troost in optima forma”, zoals Trouw over zijn vorige voorstelling schreef. In zijn vijfde programma zet hij deze lijn onverminderd voort. Dit belooft weer een mooie avond theater, of zoals ze in Schipluiden zeggen: “Heemaal goud joh!”

Met DJ in de foyer!

Over René van Meurs
René van Meurs is al jaren vaste waarde van comedycollectief Comedytrain. Hij won de jury- en publieksprijs van Cameretten, toerde met vier avondvullende programma’s langs uitverkochte zalen en werd in 2018 genomineerd voor de Neerlands Hoop. Dagblad Trouw bekroonde zijn laatste voorstelling Hunkert met vier sterren: “Kwetsbaar, persoonlijk en erg grappig.” In 2021 werden de dvd opnames van Hunkert in Theater aan de Schie gemaakt. In 2019 en 2022 was René ook te zijn op de jaarlijkse Avond van het Cabaret in Theater aan de Schie.

Naam Vanaf
Normaal € 24.00

Bestel ook:

donderdag 19 januari 2023

vrijdag 20 januari 2023

Theater aan de Schie nieuwsbrief ontvangen?