Rijnmond Big Band Show

Gratis toegang

dinsdag 14 december 2021
19.30 uur

Theater aan de Schie

Rijnmond en Theater aan de Schie presenteren: de Rijnmond Big Band Show.

De Rijnmond Big Band Show brengt u terug naar de muziek van de jaren ‘50 en ‘60, toen artiesten als Frank Sinatra, Dean Martin, Ella Fitzgerald en Nina Simone e.v.a. de bekende nummers uit het American Songbook zongen. Tijdloze muziek, die in de 21e eeuw nog altijd wordt uitgebracht, door bijvoorbeeld Michael Bublé en Robbie Williams. Een 20-koppig orkest begeleidt artiesten als Dennis van Aarssen, Franklin Brown, Maxine en Esther Hart met deze heerlijke swing en easy listening, met ook af en toe een gezellig kerstnummer. De Rijnmond Big Band Show is gratis toegankelijk.

Presentatie: Bart Nolles

Extra informatie
Op deze website kunt u uw gratis kaarten bestellen. Reserveren kan ook telefonisch via 010 2 467 467, van dinsdag tot en met vrijdag van 13.00 tot 16.00 uur, of aan de kassa bij het theater op vrijdag van 13.00 tot 16.00 uur.

Theater aan de Schie beschikt niet over een lift, dus bent u slecht ter been, dan raden wij het af om op het balkon te reserveren. Wenst u een rolstoelplek te reserveren? Dat kan alleen via het bespreekbureau van Theater aan de Schie.

Theater aan de Schie nieuwsbrief ontvangen?