ROCKY HORROR SHOW

Sven Ratzke, Ellen Pieters, Esmée Dekker en anderen

dinsdag 28 september 2021
20.15 uur

Theater aan de Schie

Genomineerd voor vijf Tony Awards, is de ROCKY HORROR SHOW wereldwijd een fenomeen en een absolute must-see! Een avond vol onweerstaanbare rock muziek waarbij stilzitten lastig is. Een avond waarop eindelijk alles weer mag! De wereldhit komt voor het eerst naar Nederland én naar Schiedam!

De ROCKY HORROR SHOW is een hommage aan de klassieke B-sciencefictionfilms en horror-genres vol libido-testen met onweerstaanbare rockmuziek. De show is in de loop der jaren uitgegroeid tot een wereldwijde absolute must-see en heeft een lange traditie van interactie met het publiek opgebouwd.

Het pas verloofde stel Brad en Janet raakt verzeild in de wereld van de bizarre dokter Frank-N-Furter en zijn volgelingen. De stormachtige avond ontaardt in een regelrechte libidotest waarbij seksuele escapades vele grenzen doen vervagen.

Don’t dream it, be it.

Cast: Sven Ratzke, Ellen Pieters, Esmée Dekker, Samir Hassan, Yoran de Bont e.a. | Script & muziek: Richard O’Brien | Regie: Martin Michel | Vertaling: Jeremy Baker | Choreografie: Chiara Re

Naam Vanaf
Normaal € 35.00

Reserveer nu

Bestel ook:

Theater aan de Schie nieuwsbrief ontvangen?