Romy & Julia (8+)

Theater aan de Schie en De Stokerij Schiedam

maandag 2 januari 2023
19.00 uur

Theater aan de Schie

dinsdag 3 januari 2023
19.00 uur

Theater aan de Schie

woensdag 4 januari 2023
19.00 uur

Theater aan de Schie

donderdag 5 januari 2023
19.00 uur

Theater aan de Schie

vrijdag 6 januari 2023
19.00 uur

Theater aan de Schie

Aanvangstijden en toegangsprijzen volgen op een later moment.

Tijdens de kerstvakantie kunt u traditiegetrouw genieten van een nieuw familiespektakel van De Stokerij in Theater aan de Schie! Na successen als Kleine Sofie en Lange Wapper, De Heksen. De Kleine Prins(es) en Koning presenteren de makers nu Romy & Julia.

Een eigentijdse bewerking van het bekendste liefdesverhaal van Shakespeare, in een Schiedams jasje. Romy en Julia komen uit twee totaal verschillende Schiedamse families: de ene handelt in jenever, de ander in autobanden. Hun liefde is groots en onstuimig, maar stuit op veel onbegrip in hun beide families en de rest van de samenleving.

Deze vijfde familievoorstelling van Theater aan de Schie en De Stokerij Schiedam gaat over twee star crossed lovers: twee jonge mensen proberen uit te vinden wie ze zijn, wat ze voelen in een maatschappij die verteerd wordt door kortzichtigheid en geweld.

Met: Rosetta Drenth, Anne Rats, zestig Schiedamse spelers van de Jonge Stokerij en tien amateurspelers.


Leeftijdsaanduiding
Bij deze voorstelling staat een leeftijdsaanduiding vermeld. Dit is een ‘vanaf-leeftijd’. In verband met de veiligheidsvoorschriften dienen wij iedereen te registreren. Iedere bezoeker dient een eigen toegangsbewijs te hebben, ook al gaat het kind op schoot. Baby’s en kinderen tot twee jaar hebben geen toegang tot de zaal, tenzij anders vermeld bij de voorstelling.

Naam Vanaf
Normaal € 20.00

Theater aan de Schie nieuwsbrief ontvangen?