Roodkapje (6+)

Het ware verhaal van Roodkapje

zaterdag 23 januari 2021
14.00 uur

Theater aan de Schie

zaterdag 23 januari 2021
16.00 uur

Theater aan de Schie

Let op! De kaarten voor jeugd- & familievoorstellingen kunt u telefonisch met ons bespreken via telefoonnummer (010) 2 467 467.
Toegang volwassenen € 20,00 en kinderen € 18,00

Na Assepoester brengt Langhout Theaterproducties nu het bekende sprookje Roodkapje.

Fake Vonk is met zijn camera op zoek in het bos. Hij wil een interview met de wolf, die zich in Nederland heeft gevestigd. Als hij de wolf heeft gevonden, blijkt deze aardig, en helemaal niet zo gevaarlijk als iedereen denkt. De wolf schijnt helemaal gek te zijn op breien! Maar hoe zit het dan met de zeven geitjes? En met de drie biggetjes? En wat te denken van het verhaal over Roodkapje? De wolf vertelt Fake het ware verhaal van Roodkapje. Hoe zij niet naar oma wilde. Dat zij daar veel te laat aankwam en oma veel te laat haar gluten-vrije koekjes kreeg. En hoe oma haar een lesje wilde leren… En wat meneer De Jager van de thuiszorg er mee te maken had? Het blijkt een ander verhaal te zijn dan Roodkapje verteld heeft!

Het bekende sprookje van Roodkapje, gebracht met de inmiddels bekende twist van Langhout Theaterproducties. Een vrolijke voorstelling met leuke liedjes en heerlijke humor voor jong en oud!

Met: Thomas Kuipers, Kylian de Rooij, Annebeth Moolenburgh, Marieke Goemans, Sanne Franssen en Hans Langhout

Het laatste nieuws van Theater aan de Schie in uw mailbox?