Scapino Ballet Rotterdam

The Square2

donderdag 7 april 2022
20.15 uur

Theater aan de Schie

Het toneel als ontmoetingsplek. Dat is het uitgangspunt van The Square, een nieuwe reeks voorstellingen van Scapino Ballet Rotterdam. In deze tweede editie gaat een internationaal gezelschap van jonge dansmakers en een ervaren muzikant samen op avontuur. Mario Bermudez Gil haalt zijn inspiratie uit culturen en rituelen, Antonin Comestaz maakt speelse stukken met zijn absurd komische kijk op het leven en Gong XingXing wordt met haar theatrale dans in eigen land China als grote belofte gezien.  
 
De basis wordt gelegd door de muziek van Richard van Kruysdijk. In The Square2 bouwt hij zo samen met de dansers en choreografen intuïtieve klankwerelden die de dans voortstuwen. Van minimalistisch tot stuwend, met een arsenaal aan elektronica maakt hij collages met elementen uit de dance en ambient.  

Naam Vanaf
Normaal € 23.00
65+ € 20.50
CJP € 20.50

Voorafgaand aan deze voorstelling vindt er een inleiding plaats. Tijdens deze inleiding geeft het gezelschap inzicht in de artistieke keuzes die gemaakt zijn ten behoeve van de voorstelling. Daarnaast is er de mogelijkheid om vragen te stellen. De inleiding start om 19.15 uur. Toegang tot de inleiding is € 3,00 per persoon. U dient vooraf te reserveren.

Reserveer nu

Bestel ook:

Theater aan de Schie nieuwsbrief ontvangen?