S'DANS

OFFprojects en Amos Ben-Tal.

dinsdag 16 april 2024
20.15 uur

Locatie:Wennekerpand,Vijgensteeg 2, 3111 PT Schiedam

Let op: deze voorstelling vindt plaats in het Wennekerpand.

Magnezy Dance Productions heeft als doel dans in Schiedam naar een hoger plan te tillen. Met de dansserie S’DANS (spreek uit: Schiedans) stelt zij een uitgebreid en gevarieerd programma van dansvoorstellingen samen in samenwerking met Theater aan de Schie.  In deze serie kan het Schiedamse publiek kennis maken met de grote artistieke kwaliteit en diversiteit van alom geprezen voorstellingen en zo een completer -en samenhangender- beeld van de Nederlandse dans als bloeiende kunstvorm verkrijgen. Eén dinsdagavond per maand gaat een bekend Nederlands dansgezelschap in het Wennekerpand in Schiedam optreden met een avondvullende dansvoorstelling, workshops, lezing, Q & A met de makers en veel meer.

Deze editie ziet u OFFprojects en Amos Ben-Tal.

OFFprojects is een groep dansers en kunstenaars rond het werk van choreograaf en muzikant Amos Ben-Tal. De groep van voormalige dansers van NDT en Batsheva Ensemble creëert interdisciplinaire voorstellingen en staat bekend om zijn out-of-the-box benadering van dans. In deze speciale editie van S'DANS geven OFFprojects en Amos ons een exclusief kijkje in hun creatieve wereld, waarbij ze inzicht geven in hoe ze voorstellingen creëren en wat hen inspireert.

Als onderdeel van de avond tonen ze ook een uitgebreid fragment van hun laatste productie Songs And Silences, een betoverende reeks danssolo's, gedichten en muziekstukken (live gespeeld door Amos zelf). Dit programma is ideaal voor zowel ervaren dansliefhebbers die inzicht willen in het proces, als voor mensen die nieuw zijn met dans en een introductie willen.

Naam Vanaf
Normaal € 16.50
CJP € 12.50
65+ € 12.50
Studenten € 9.00

Reserveer nu

Theater aan de Schie nieuwsbrief ontvangen?