Het Nationale Theater

Sexual Healing

vrijdag 4 oktober 2019
20.15 uur

Theater aan de Schie - Grote zaal

Een volstrekt uit elkaar gegroeid Nederlands gezin heeft zich op het Franse platteland weten te herpakken. Maar of ze nu wezenlijk gelukkiger zijn? Dan staat er een jongeman op het erf. Iedereen raakt van hem in de ban. Iedereen wil bij hem zijn, door hem worden bezeten. Ooit vertrok het gezin op een letterlijke manier, nu vertrekken ze pas echt.
Regisseur Jeroen de Man: “Ik wil een stuk maken over mensen die de ballen hebben om alles anders te doen. Die op zoek gaan naar dat groenere gras van de buren en weten dat ze misschien wel teleurgesteld zullen raken.”

U ziet bij ons de allereerste voorstelling van de tour.

Gedurende de avond is het mogelijk om een audiovisuele mini-tentoonstelling bij te wonen in de foyer.  De tentoonstelling bestaat uit vier filmpjes die ieder ongeveer twee minuten duren. Deze filmpjes hangen samen aan de vier items die tentoon worden gesteld; een kostuum, een rekwisiet, een tekstfragment en de making-of homevideo’s in Frankrijk.

Bij elk item hangen twee koptelefoons. Bij het kostuum hoort u een acteur vertellen waarom dit kostuum het niet geworden is, hoe kostuums je helpen als acteur, en vervolgens de kostuumontwerper over de kleurkeuze. Bij het tekstfragment hoort u de schrijvers Jan Hulst en Kasper Tarenskeen over het schrijfproces. Dat en nog veel meer ziet en hoort u tijdens deze mini-tentoonstelling.

Spel: Hein van der Heijden, Emmanuel Ohene Boafo, Bram Suijker, Romana Vrede, Mariana Aparicio Torres, Mark Kraan en Ariane Schluter | Tekst: Jan Hulst en Kasper Tarenskeen | Regie: Jeroen De Man

Naam Vanaf
Normaal € 24.00
65+ € 21.50
CJP € 21.50

Reserveer nu

Bestel ook:

Het laatste nieuws van Theater aan de Schie in uw mailbox?