De Alex Klaasen Revue

Showponies, een 'merrie' Christmas

woensdag 17 november 2021
19.00 uur

Theater aan de Schie

woensdag 17 november 2021
21.00 uur

Theater aan de Schie

De Alex Klaasen Revue komt deze winter terug in Theater aan de Schie met een special edition van zijn succesvolle voorstellingen Showponies 1 en 2. Deze exclusieve kerstshow is hét medicijn om de donkere dagen voor kerst door te komen. Een show vol met hilarische sketches en muzikale hoogtepunten, helemaal in de kerstsfeer.

Zoals drie koningen die verdacht veel lijken op de Toppers, een clubje woke kerstelfen, een battle tussen de os en de ezel in The Voice of Bethlehem, een vloggende kerstengel, de Limburgse Mariah Carey en een echte Duitse kerstmarkt. Ook deelt Alex kerstpakketten uit aan het publiek, kookt hij een kerstdiner van 8-gangen voor de hele zaal en presenteert hij zijn gloednieuwe kerst-CD Santa Klaasen, met daarop de nu al klassieke kersthits Oh ragoutbakje, Witte kerst m'n reet en Rendier Rendang.

Dus doe uzelf, uw familie en vrienden een plezier en have yourself a 'Merrie' Christmas bij De Alex Klaasen Revue - Snowponies.

Spel: Alex Klaasen, Daniel Cornelissen, Lucas Schilperoort, Renée de Gruijl, Myrthe van der Vuurst de Vries en Pepijn van den Berg
Regie: Gijs de Lange

Naam Vanaf
Normaal € 35.00

Bestel ook:

Theater aan de Schie nieuwsbrief ontvangen?