Social Squad (8+)

zondag 21 januari 2024
15.00 uur

Theater aan de Schie

BazarMedia, de makers van onder andere de filmhit Het Feest van Tante Rita, brengt dit theaterseizoen de vier zeer populaire social creators/tiktokkers Anique Dreamon, Emma Keuven én Jesse van Wieren naar het theater. Ze nemen je mee op een hilarische reis langs de do’s en dont’s van TikTok. Ze vertellen hun eigen, eerlijke verhalen, zingen en dansen de nieuwe trends, spelen de grappigste sketches en het publiek zelf wordt óók betrokken. De meest unieke theatershow van dit seizoen. 
 
Deze jonge talenten zijn gewend om dagelijks de meest uiteenlopende video’s te maken voor hun online kanalen. Met Social Squad krijgen hun fans nu live een kijkje achter de schermen, krijgen ze tips en tricks en worden ze ondergedompeld in een hilarische en unieke voorstelling vol humor, muziek en sketches. De must-see voor iedereen die dagelijks geniet van het kijken naar TikTok video’s.   
 
Na afloop is er voor iedereen nog een meet en greet in de foyer! 


Leeftijdsaanduiding
Bij deze voorstelling staat een leeftijdsaanduiding vermeld. Dit is een ‘vanaf-leeftijd’. In verband met de veiligheidsvoorschriften dienen wij iedereen te registreren. Iedere bezoeker dient een eigen toegangsbewijs te hebben, ook al gaat het kind op schoot. Baby’s en kinderen tot twee jaar hebben geen toegang tot de zaal, tenzij anders vermeld bij de voorstelling.

Naam Vanaf
Normaal € 22.50

Reserveer nu

Theater aan de Schie nieuwsbrief ontvangen?