Stefano Keizers

Sorry Baby

donderdag 9 april 2020
20.15 uur

Wennekerpand

Let op: deze voorstelling vindt plaats in het Wennekerpand.

Sorry dat ik geen tijd wilde maken, dat ik het allemaal vergeten ben. Sorry dat ik er niet altijd voor je was, dat ik er nooit voor je was, sorry dat ik je ben tegengekomen, sorry dat je mij hebt leren kennen. Sorry voor de hele mikmak, sorry voor alle keren. Sorry voor het huis en de spullen, voor de rook en voor de dieren. Sorry voor mij en sorry voor alle andere mensen.

Sorry Baby is de opvolger van Stefano Keizers' “overrompelende cabaretdebuut” - NRC ★★★★★.

Over Stefano Keizers
Stefano Keizers is het alter ego van Gover Meit. Keizers won in 2017 de 29e editie het Concours om de Wim Sonneveldprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival. In het winterseizoen 2016-2017 was hij kandidaat in de televisiequiz de Slimste Mens. In januari 2018 debuteerde Keizers als cabaretier met het programma Erg heel. In november 2018 verscheen zijn boek Twee Luitenanten.

Naam Vanaf
Normaal € 19.00
65+ € 16.50
CJP € 16.50

Bekijk hieronder in welk theater, in deze regio, de voorstelling nog meer te zien is. 

Theater het Kruispunt in Barendrecht – Donderdag 2 april 2020, 20.15 uur

Met Diner Variété geniet u van een heerlijke maaltijd die Wereld Bowls kookt geïnspireerd op de voorstelling van die avond. U eet voor € 13,50 ‘wat de pot schaft’ aan de lange tafels in het Grand Café van het Wennekerpand. Diner Variété brengt mensen samen en lift telkens een tipje van de sluier op van de voorstelling die u na het diner bij zult gaan wonen. Noem het ouderwets gezellig, een familiediner, een plek om elkaar te ontmoeten. Kom proeven in het thema van de voorstelling waar u naartoe gaat.

Waan je in de sferen van Stefano Keizers’ decor en cabaret. Een klinische, Hollandse setting. Wij serveren een zoete aardappelpuree met rucola, frisse doperwtjes en een ‘gehaktbal’ gemaakt van verschillende noten.

Prijs per persoon: € 13,50 (exclusief drankjes)
Inloop vanaf 18.00 uur
Aanvang - 18.30 uur

Klik hier om het Diner Variéte bij Stefano Keizers te reserveren


Wereld Bowls kookt, geïnspireerd op de voorstelling van de desbetreffende avond. Het is dus 'eten wat de pot schaft' voorafgaand aan de voorstelling in het Wennekerpand.

Wereld Bowls bestaat uit het duo Swaan Mostert & Ella Theunissen. In hun leven reizen zij heel wat af: van India naar Israël, van Guatemala tot in Mexico. Tijdens hun reizen doen zij hun inspiratie op voor de gerechten die ze bereiden in hun eigen keuken. Op hun borden komen landen samen en weten zij telkens een vleugje Hollandse nuchterheid eraan toe te voegen. Inmiddels hebben ze ook al heel wat afgereisd in Rotterdam. Van de Fenix Foodfactory naar de Oogstmarkt, van Ani en Haakien tot Het Gemaal op Zuid. En daarom is het nu hoog tijd dat ze in Schiedam neer gaan strijken. En wel in het Wennekerpand!


Volg Wereld Bowls via social media:
Instagram: @wereldbowls
Facebook: Wereld Bowls

Geannuleerd

Het laatste nieuws van Theater aan de Schie in uw mailbox?