Spiegeltent aan de Schie

Silvester Zwaneveld, Ellen ten Damme, LAKSHMI en Stef Bos + afterparty Ocobar!

woensdag 22 september 2021
20.15 uur
Silvester Zwaneveld

Spiegeltent

donderdag 23 september 2021
20.15 uur
Ellen ten Damme

Spiegeltent

vrijdag 24 september 2021
20.15 uur
LAKSHMI

Spiegeltent

zondag 26 september 2021
15.00 uur
Stef Bos

Spiegeltent

Vier de start van het nieuwe theaterseizoen! Met onze speciale programmering in onze spiegeltent luiden wij op een bijzondere manier het nieuwe theaterseizoen van Schiedam in. De spiegeltent wordt gebouwd op het toneel van Theater aan de Schie. Dat is uniek in Nederland! Geniet elke dag van een ander programma!

PASSE PARTOUT SPIEGELTENT
Reserveer vier voorstellingen en ontvang € 4,00 korting per voorstelling! Om de Passe Partout kaarten te reserveren kiest u per voorstelling voor prijstype Passe Partout. Let op: deze kunt u alleen kiezen als u vier voorstellingen reserveert.

DI 21 SEP - Camping Spiegeltent
Slapen in het theater? De Stokerij Schiedam brengt de nacht door in de spiegeltent! Nachtelijke culturele verrassingen zullen niet ontbreken en een speurtocht in het donkere en verlaten theater natuurlijk ook niet.

WO 22 SEP - Silvester Zwaneveld
cabaret
Aanvang: 20.15 uur
Toegang: € 15,00
Exclusief drankje

Cabaretier Silvester Zwaneveld kent u van het duo Arie & Silvester, maar Silvester is ook al jaren solo als stand-up comedian te zien op de Nederlandse podia. Neem plaats in onze spiegeltent en laat u verrassen door zijn gevatte en snelle goeie grappen! Het is tijd om je buikspieren goed te trainen.

VR 24 SEP - LAKSHMI en band
Huidhonger
muziek
Aanvang: 20.15 uur
Toegang: € 15,00
Exclusief drankje

Huidhonger, een term die een diepere betekenis heeft gekregen door de strenge coronamaatregelen, waarin aanraking iets lijkt uit een ver verleden. Lakshmi besloot te onderzoeken wat aanraking en intimiteit voor haar zelf en voor anderen betekent. “De behoefte aan aanraking, acceptatie en liefde is zó universeel. Daar kwamen we pas écht achter toen we elkaar niet meer van dichtbij mochten zien, geen handen meer mochten schudden, geen knuffels meer mochten geven. Dat triggerde heel veel emoties bij mij en anderen, en inspireerde mij voor mijn voorstelling Huidhonger.

DO 23 SEP - Ellen ten Damme
Casablanca
muziek
Aanvang: 20.15 uur
Toegang: € 19,50
Exclusief drankje

In de intieme setting van de spiegeltent neemt Ellen ten Damme u mee op een muzikale zinnenprikkelende reis die start in Parijs. Ze brengt een muzikale ode aan de chansonniers en entertainers van de vorige eeuw, overgoten met een vleugje mystiek vanuit de oude culturen. Exotische, spannende ontmoetingen op weg naar Casablanca leveren de prachtigste Franse liederen op. Casablanca vormt een spannende mix van culturen. “Francais met een vleugje Arabique!” Laat dat maar aan Ellen over!

ZO 26 SEP - Stef Bos
Bloemlezing
muziek
Aanvang: 15.00 uur
Toegang: € 24,50
Exclusief drankje

Een intieme voorstelling
Stef alleen met piano
Een laboratorium voor nieuwe songs
En een haven voor ouder werk
Dichterbij dan ooit
Bijna transparant
En elke avond anders

AFTERPARTY
Elke voorstelling wordt afgesloten met een feestelijk afterparty door onze huisband Ocobar, met wisselende gastoptredens van onder andere saxofonist Boris van der Lek.

Ingang van de spiegeltent is via de Laad- en losingang van Theater aan de Schie.

Naam Vanaf
Normaal € 15.00

Theater aan de Schie nieuwsbrief ontvangen?