Spijkers

Spijkers II

dinsdag 13 november 2018
20.15 uur

Wennekerpand

Let op: deze voorstelling vindt plaats in het Wennekerpand.

Met het theatrale concert Spijkers II zet Joost Spijkers, één van de Ashton Brothers, een tweede stap in zijn zoektocht als zanger. Het muzikale theaterprogramma werd lovend ontvangen door publiek en pers en behaalde de top 10 van beste theatervoorstellingen 2017-2018 van De Theaterkrant. Dat vraagt om meer. Om meer vriendschap, hartstocht, drank, alledaagse dwaasheid, muziek, oftewel nóg meer Spijkers. Daarom dit seizoen nog eenmaal op de planken… Vijf mannen aan een cafétafel.
Eén begint opeens te zingen, een ander haakt in met zijn gitaar, de derde pakt zijn saxofoon, en er is muziek. Muziek omdat het moet. Iedereen heeft dezelfde drang. Het moet eruit, vóór het te laat is.

Joost Spijkers: "Spijkers II is zeker nog geen eindstadium van wat ik wil maken. Je moet het zien als work in progress. Ik ben op zoek naar vitaliteit en levensvreugde. Met muziek, zang, dans en poëzie om het leven te vieren, daar ben ik thuis."

Naam Vanaf
Normaal € 20.00
65+ € 17.50
CJP € 17.50

"Alle nummers van Spijkers en Wittenbols vertellen een verhaal. Nooit voorspelbaar en door Spijkers met kracht en energie, vurig en gepassioneerd gezongen. Met een prachtstem." Theaterkrant *****
"Geestige mimiek, danstalent en zangstem maken zijn tweede solovoorstelling SPIJKERS II uniek." - de Volkskrant ****
"Spijkers II’ is zoals een goed theaterconcert moet zijn: een losse aaneenschakeling van prachtige liedjes - veelal van de hand van Peer Wittenbols - gebracht door Joost Spijkers, een theatrale, pure zanger. Naast hem staat een geweldige band die hem op alle fronten ondersteunt." TROUW ****

Reserveer nu

Het laatste nieuws van Theater aan de Schie in uw mailbox?