Stand-up het jaar uit!

Diverse stand-up comedians

vrijdag 29 december 2017
20.15 uur

Wennekerpand

Let op: deze voorstelling vindt plaats in het Wennekerpand.

Op welke manier kunt u het jaar het beste afsluiten? Inderdaad, lachend! Het jaar lachend afsluiten kan bij Stand-up het jaar uit! Ditmaal in het Wennekerpand. In nachtclubsetting presenteren Lonneke Dort, Max van den Burg en Bob MacLaren zich onder de bezielende leiding van Howard Komproe aan u. 

 

Howard Komproe (M.C. Master of ceremony)

Stand-up pionier. Al in de vroege jaren stond ie op het podium met je zn grappen. In het partycurcuit. Na aansluiting bij Comedytrain ging het snel. Festivalpresentator, (stem)acteur en regelmatig te zien op TV en te horen op de radio. Maakt onderdeel uit van het succesvolle kwartet Caribbean Combo.  

 

Lonneke Dort

Lonneke Dort heeft de AKF Sonneveldprijs gewonnen. Volgens de jury staat Dort staat laid back op het toneel en houdt haar ijzige onverstoorbaarheid consequent vol. Woorden worden begeleidt met gortdroge mimiek, een opgetrokken wenkbrauw en soms met een blik waar je even in blijft hangen. 

 

Max van den Burg

Sinds zijn afstuderen aan de Toneelacademie Maastricht in 2001 is Max behalve op het theaterpodium ook met grote regelmaat te zien als acteur in verschillende films en series. Zijn cabaretvoorstellingen Schlemiel en AMOK oogste veel succes. Max is explosief en theatraal; kortom een podiumbeest.

 

Bob Maclaren 

Geboren en getogen in Nieuw Zeeland maar al geruime tijd woonachtig in Amsterdam. De combinatie van de eenzaamheid van de kiwi’s en botte waanzin van Amsterdam geeft hem een frisse onorthodoxe kijk op het leven. Reizende en in een staat van constante verwarring maakt dat zijn comedy scherp en origineel is. Bob heeft zijn eigen comedyclub in Amsterdam.

Naam Vanaf
Normaal € 20.00

Wij maken uw theaterbezoek graag compleet met bijvoorbeeld een inleiding, workshop of afterparty. Na afloop van deze voorstelling kunt u genieten van live muziek in het Grand Café van het Wennekerpand.

Reserveer nu

Het laatste nieuws van Theater aan de Schie in uw mailbox?