Stand-up het jaar uit!

zaterdag 30 december 2023
20.15 uur

Locatie:Wennekerpand,Vijgensteeg 2, 3111 PT Schiedam

Let op: Deze voorstelling vindt plaats in het Wennekerpand.
Ongeplaceerd

Wat is er beter dan het jaar afsluiten met een lach? Daar zorgt Theater aan de Schie voor met Stand-up het jaar uit! Het is inmiddels een echte traditie geworden om met een avondje lachen het jaar af te sluiten in het theater. In het Wennekerpand - voor de gelegenheid in nachtclubsetting – presenteren wij u comedians die het jaar met u doornemen. Na een avond lachen, gieren, brullen wordt de avond afgesloten met oliebollen en livemuziek in het sfeervolle Grand Café van het Wennekerpand.

De line-up van Stand-up het jaar uit!:

  • Victor Luis van Es
  • Wilko Terwijn
  • Klaas Prins
  • Adam Fields (M.C. Master of Ceremony)

Victor Luis van Es
In 2016 stond Victor Luis van Es in de finale van het Cameretten festival met zijn programma ‘Zichtbaar’. De Volkskrant zei hierover: “In al zijn eenvoud het mooiste en meest gedurfde verhaal van de avond.”.
Victor is vast lid bij Club Haug in Rotterdam. In 2015 won hij de publieksprijs van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival, datzelfde najaar werd hij door Javier Guzman gevraagd als voorprogramma voor de Sinterklaas Conference. In 2013 stond hij op Lowlands en was hij te zien op RTL4 bij de Comedy Factory als talent.

“Van Es is een dromerige, zachtaardige jongen die prachtig vertelt. Zelden gehaast, altijd beeldend. Hij verwerkt zijn grappen doorgaans in een lopend verhaal, dat zowel iets zegt over de wereld als over zijn eigen karakter.”Het Parool
“Victor Luis van Es heeft een verhaal paraat. Het is meer dan een anekdote. Een obsederende ervaring, die hij expressief verwoordt als aanzet tot het beklemmende hoogtepunt van zijn optreden.”Dagblad v/h Noorden | Jacques d’Ancona

Wilko Terwijn
Wilko Terwijn brak door met zijn oudejaarsshows en is o.a. bekend van De Grote Improvisatieshow. Hij is één van de drijvende krachten achter de Badaboom Comedy Clubs. Deze zeer ervaren stand-up comedian is tegenwoordig ook een veelgevraagd tekstschrijver. Zo hielp hij premier Mark Rutte met het Correspondents Dinner en was hij hoofdschrijver van de uiterst succesvolle Roast of Gordon. Dat hij niet alleen tijdens stand-up optredens veel improviseert, bewijst hij als vaste gastspeler bij De Grote Improvisatie Show van Ruben van der Meer en Tijl Beckand. Terwijn zal de 30e december 2023 onder de loupe nemen. Met de komst van ChatGPT en AI is de vraag naar echte verhalen luider dan ooit. Dit bloedhete jaar smeekt om tot het bot afgebrand te worden, zodat we 2024 kunnen beginnen met een schone lei. Terwijn belooft vuurwerk!

Klaas Prins
winnaar publieksprijs Leeuwarder Caberet Festival, bekend van ‘Hufterproef’ en als presentator op ‘Humor TV’. Klaas schaamt zich overal voor. Hij is bijvoorbeeld heel bang dat iemand ontdekt dat hij stiekem een nerd is, of dat hij betrapt wordt als hij stiekem een sigaretje rookt, of dat zijn oma er achterkomt dat hij niet meer in God gelooft.

Adam Fields (M.C. Master of Ceremony)
De Londenaar die in Amsterdam rondwandelt. Niet als Easyjet weekendtoerist,
maar als gerespecteerd, permanent bewoner. Hij observeert ons Nederlanders. Verbaast zich, verrast zich en verkneukelt zich. Want ondanks dat Adam al jaren hier woont, is hij toch een echte Engelsman gebleven. Op het toneel deelt hij zijn verbazing met het publiek, houdt hij mensen een spiegel voor. Zijn grote kracht ligt in de manier waarop hij de Nederlandse ervaringen beziet met zijn onnavolgbare Britse gevoel voor humor.
Adam Fields is de ideale gastheer om een avond in full swing te krijgen. Visueel sterk met politiek geladen statements tot aan volkomen flauwekulverhalen. Een rasentertainer en een publiekslieveling.

Naam Vanaf
Normaal € 22.00

Reserveer nu

Theater aan de Schie nieuwsbrief ontvangen?