Stefano Keizers

Hans Teeuwen

woensdag 22 februari 2023
20.15 uur

Theater aan de Schie

Zijn trilogie aan voorstellingen werd lovend ontvangen door de pers. Hij is veel op tv en werd de publiekslieveling van de kijkcijferhit Het Perfecte Plaatje. Niemand lijkt meer om Stefano heen te kunnen. En dat komt goed uit. Want hij komt terug in de theaters met zijn derde voorstelling: Hans Teeuwen.

In zijn eerste voorstelling schonk Stefano zijn lichaam aan het publiek. In de tweede zijn ziel, zijn eer. Nu is de rest aan de beurt. Hierna bent u van hem af.

De Pers over Hans Teeuwen 
“Overdonderend en opwindend”,  “Langzaam dringt door hoe geraffineerd de voorstelling in elkaar zit”, “Op briljante wijze gaat Stefano Keizers de strijd aan met Gover Meit” - NRC ★★★★★

Over Stefano Keizers
Stefano Keizers is het alter ego van Gover Meit. Keizers won in 2017 de 29e editie het Concours om de Wim Sonneveldprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival. In het winterseizoen 2016-2017 was hij kandidaat in de televisiequiz de Slimste Mens. In januari 2018 debuteerde Keizers als cabaretier met het programma Erg heel. In november 2018 verscheen zijn boek Twee Luitenanten.

Naam Vanaf
Normaal € 22.00

Reserveer nu

Bestel ook:

Theater aan de Schie nieuwsbrief ontvangen?