Stilte aan de Schie | Voorinschrijving

woensdag 9 juni 2021
10.00 uur

Theaterfoyer

Op dit moment kunt u ons middels een voorinschrijving laten weten of u interesse heeft in kaarten voor deze voorstelling. Zodra wij weer open mogen en de kaartverkoop van start kan gaan, dan nemen wij contact met u op.

Stilte aan de Schie is een samenwerking tussen Theater aan de Schie en Yogastudio Yoia. Het zijn gratis toegankelijk ontspannen yogalessen op en om de stoel. De lessen worden begeleid met live muziek en verzorgd door docenten van Yogastudio Yoia uit Schiedam in samenwerking met professionele muzikanten. Stilte aan de Schie begint om 10.00 uur eindigt rond 11.00 uur in de theaterfoyer van Theater aan de Schie.

Tijdens Stilte aan de Schie maakt u op een laagdrempelige manier kennis met stoelyoga: een milde, zachte manier van yoga. De les is toegankelijk en geschikt voor iedereen: met en zonder ervaring, rustig of druk en soepel en vrij in beweging of juist niet. Door middel van kleine oefeningen en bewegingen, gesproken tekst en muziek komt u tot meer bewustzijn, bewegingsvrijheid en ontspanning. Neem plaats op één van de stoelen in de foyer van het theater. Trek uw schoenen uit en laat u meevoeren. Geniet van de bewegingen, woorden en muziek. Aan het einde van de les kunt u opgeladen en ontspannen de dag beginnen.

Het laatste nieuws van Theater aan de Schie in uw mailbox?