Suikerzoet Filmfestival 2023

woensdag 8 november 2023
15.00 uur

Theater aan de Schie

FILM-EDUCATIEPROGRAMMA
Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag
Theater aan de Schie heeft voor het Suikerzoet Filmfestival een educatief programma voor de Schiedamse scholen samengesteld. Het filmprogramma richt zich op scholieren van het primair onderwijs onder schooltijd. Ook op donderdag en vrijdag zijn er overdag films onder schooltijd. Het film-educatieprogramma is te zien op de website van Theater aan de Schie en is alleen te reserveren voor scholen: theateraandeschie.nl/suikerzoet-educatie

WOENSDAG
Kinderpremière
Speciaal voor kinderen vindt er officiële opening plaats van het Suikerzoet Filmfestival. Welke film het festival tijdens de opening gaat vertonen is nog een verrassing, maar zorg dat je er bij bent! Het belooft een hele bijzondere middag te worden. 

DONDERDAG
Opening Suikerzoet Filmfestival
Op de openingsavond van het filmfestival wordt traditiegetrouw een bijzondere film vertoond. Naast de vertoning van de openingsfilm, zal het festival feestelijk worden geopend door onder andere Edwin Spek, directeur van het Suikerzoet Filmfestival. Met livemuziek in de foyer.

VRIJDAG
Diner & Film
Dineren tijdens de film in de foyer van het theater is een nieuw en uniek onderdeel van het Suikerzoet Filmfestival. De vorige editie was erg succesvol en snel uitverkocht, dus we adviseren u op tijd te reserveren.

ZATERDAG
Jongeren filmavond
De eerste editie van de Suikerzoet filmavond voor jongeren was een groot succes. De film was cool, de setting te gek en het theater the place to be. Iedereen was het er over eens, dit moeten we nog een keer doen! Hoe leuk is het om samen met je vriend of vriendin naar een film op het filmfestival te gaan. Nieuw is dat je tijdens de film aan een tafeltje met je vrienden of vriendinnen gebruik kunt genieten van een Italiaans buffet. De entree en film zijn gratis en je hoeft niets te kopen als je dat niet wilt. Wil je toch iets eten of drinken, dan moet je dat betalen. Oh ja, als je gebruik wilt maken van het buffet moet je wel vooraf reserveren. Vol is vol.

ZONDAG
Zondag filmdag
Traditiegetrouw vertonen we op zondag van de vroege ochtend tot in de late avond diverse films in de foyer en in de theaterzaal. Edwin Spek stelt de perfecte filmdag voor u samen. U hoeft het theater niet uit.

Voor het filmprogramma en aanvangstijden verwijzen wij naar de website van het Suikerzoetfilmfestival: suikerzoetfilmfestival.nl

Theater aan de Schie nieuwsbrief ontvangen?