Sven Hammond Big Band

Live!

vrijdag 15 september 2023
20.15 uur

Theater aan de Schie

Geniet in de week waarin Theater aan de Schie 25 jaar bestaat van een speciaal optreden van de Sven Hammond Big Band! De 16-koppige Big Band, onder leiding van Sven Figee, komt naar het theater. Ze waren de afgelopen twee jaar al op televisie te zien... maar nu dan eindelijk live! Verwacht een avond vol heerlijke herkenbare muziek waarbij stilzitten geen optie is. Vier ons feest met ons mee!
 
De Sven Hammond Big Band staat onder leiding van toetsenist Sven Figee die al sinds 2006 succesvol actief is met de band Sven Hammond. Ook solo speelde hij verschillende theaterprogramma's. Met een altijd strak getrimde baard en bewapend met zijn Hammond gaat Sven dit keer met de volledige Big Band op pad. 

Tijdens de eerste maand van de tournee speelt de Big Band een reeks speciale shows. In deze show is speciaal een blok gereserveerd voor Ray Charles: Een pionier voor muziekgenres als soul, jazz, blues, rhtyhm & blues. Bekend van songs als Hallelujah, I Love Her So, I've Got A Woman, Here We Go Again, Unchain My Heart en natuurlijk Georgia On My Mind. Een kleine teaser voor het theaterprogramma dat de Sven Hammond Big Band zal spelen in het najaar.  
 
Eén ding is zeker... met Sven en zijn Big Band op het podium is het gegarandeerd een feest! 

Naam Vanaf
Normaal € 29.50

Reserveer nu

Bestel ook:

Theater aan de Schie nieuwsbrief ontvangen?