Sven Ratzke

For One Night Only

woensdag 28 maart 2018
20.15 uur

Wennekerpand

Let op: deze voorstelling vindt plaats in het Wennekerpand.

Showvedette, extravagante entertainer, homme fatale en sympathieke diva... Vele titels zijn de Nederlands-Duitse theatersensatie Sven Ratzke al ten deel gevallen. Eén ding is echter zeker: deze wereldster heeft een flinke dosis zelfspot en voelt zich naast al die grote concertzalen van New York tot Sydney en van Berlijn tot Londen ook erg thuis in de kleinere zalen, dichtbij zijn publiek.

In For one night only opent Ratzke zijn prachtige catalogus van muziek die hij met de jaren heeft verzameld. Parels van Bowie, Brecht en Brel passeren de revue, maar ook speciaal voor hem geschreven nummers door grootheden als Rufus Wainwright en Fay Lovsky. Ratzke brengt iedereen in vervoering met zijn eigenzinnige stijl van hilarische verhalen, weergaloze muziek en interactie met het publiek. En zoals altijd gehuld in prachtige couture en begeleid door de virtuoze Christian Pabst aan de vleugel.

Maakt u zich op voor een avond met topentertainer Ratzke: FOR ONE NIGHT ONLY, exclusief voor u!

Naam Vanaf
Normaal € 21.00
65+ € 18.50
CJP € 18.50

"Sven Ratzke is a must-see" - New York Press

"Allemachtig, wat een entertainer" - De Volkskrant****

"Ratzke is een cabaretgrootheid" - Theaterkrant****

"This is cabaret at its best, with a performer at his greatest" - Theaterguide, Australia*****

"Ratzke is een taboebreker, een zinderende diva die met zijn indrukwekkende stem alles kan zingen" - Berliner Morgenpost*****

Reserveer nu

Het laatste nieuws van Theater aan de Schie in uw mailbox?