The Genesis Project

Seconds Out

donderdag 10 november 2022
20.15 uur

Theater aan de Schie

De Nederlandse band The Genesis Project speelt het gehele legendarische live album Seconds Out nu in Theater aan de Schie! Dit is het epos van de creatiefste periode van Genesis, de periode van Peter Gabriel als leadzanger, maar ook die van de eerste twee albums waarop Phil Collins de vocalen zeer verrassend overnam.

Compleet met twee drummers is dit een strakke eigentijdse show, die zelfs de echte Genesis liefhebber niet zal teleurstellen. Vette keyboards en bass pedals, loepzuiver gitaarwerk, Gabrielleske zang en bombastische  rums staan garant voor de authentieke sound! Deze band is dan ook veel meer dan een tributeband en neemt u helemaal mee in de wereld van de intelligente rock van Genesis.

Sluit uw ogen en u hoort en voelt Genesis. Heeft u uw ogen open, dan ervaart u de muziek gehuld in een prachtige lichtshow en met verrassende visuals.

Bezetting: Hein van den Broek – zang, percussie | Ebert Zwart – keyboards, gitaar, zang | Edwin Roes – gitaar | Martin Tholen – bas, pedals, gitaar, zang | Lex Bekkernens – drums, keyboards | Remco Engels – drums, keyboards

Naam Vanaf
Normaal € 25.00

Een Biertje aan de Schie is pure verwennerij met de lekkerste bieren! Neem plaats aan een gezellige tafel en geniet samen met uw familie, vrienden of collega’s van twee soorten Schiedams gebrouwen bier met lekkere bijpassende hapjes.

Prijs: € 17,50 per persoon
Aanvang in de pauze en/of na afloop van de voorstelling.

Reserveer nu

Bestel ook:

Theater aan de Schie nieuwsbrief ontvangen?