The Neverending Story (8+)

zaterdag 20 januari 2024
15.00 uur

Theater aan de Schie

Het oneindige verhaal is een verhaal over verhalen en de kracht van de verbeelding. Voor jong en oud, met live muziek en wonderlijke wezens. 

Bastiaan wordt gepest om zijn rijke fantasie. Hij trekt zich graag terug op een zolder waar hij het boek Het oneindige verhaal leest. En zo komt hij terecht in een wereld boordevol verhalen die worden bedreigd door het oprukkende ‘Niets’. Hij beleeft de avonturen van de jonge held Atréjoeen hoort dat de zieke Kleine Keizerin alleen gered kan worden door een mensenkind. Eerst durft Bastiaan niet, maar dan belandt hij toch als mensenkind in ‘Fantasië’ waar hij dé held wordt. Maar dat blijkt nog niet zo makkelijk als hij had verwacht! 
 
Deze grote zaal voorstelling wordt gespeeld door 7 acteurs die al die fantastische wezens spelen met poppen èn maskers en 5 musici van o.a. Slagwerk Den Haag. 


Leeftijdsaanduiding
Bij deze voorstelling staat een leeftijdsaanduiding vermeld. Dit is een ‘vanaf-leeftijd’. In verband met de veiligheidsvoorschriften dienen wij iedereen te registreren. Iedere bezoeker dient een eigen toegangsbewijs te hebben, ook al gaat het kind op schoot. Baby’s en kinderen tot twee jaar hebben geen toegang tot de zaal, tenzij anders vermeld bij de voorstelling.

Naam Vanaf
Normaal € 16.00

Reserveer nu

Theater aan de Schie nieuwsbrief ontvangen?