The Neverending Story (8+)

zaterdag 20 januari 2024
15.00 uur

Theater aan de SchieHet oneindige verhaal
is een verhaal over verhalen en de kracht van de verbeelding. Voor jong en oud, met live muziek en wonderlijke wezens. 

Basje Boeckx heeft een rijke fantasie. Daarom wordt ze weleens gepest. Ze steelt het boek ‘Het oneindige Verhaal’ en verstopt zich op een zolder. Daar leest ze over de avonturen van de jonge held Atréjoe, die het rijk Fantásië moet redden van het oprukkende ‘Niets’. Steeds meer vallen de werelden van Fantásië en die van Basje samen, tot ze in het verhaal terechtkomt. Ze redt de kleine keizerin en krijgt grote macht. Maar weet Basje om te gaan met die verantwoordelijkheid? En welke rol speelt de geluksdraak Foechoer in het verhaal?

Deze grote zaal voorstelling wordt gespeeld door 7 acteurs die al die fantastische wezens spelen met poppen èn maskers en 5 musici van onder andere Slagwerk Den Haag. 


Leeftijdsaanduiding
Bij deze voorstelling staat een leeftijdsaanduiding vermeld. Dit is een ‘vanaf-leeftijd’. In verband met de veiligheidsvoorschriften dienen wij iedereen te registreren. Iedere bezoeker dient een eigen toegangsbewijs te hebben, ook al gaat het kind op schoot. Baby’s en kinderen tot twee jaar hebben geen toegang tot de zaal, tenzij anders vermeld bij de voorstelling.

Naam Vanaf
Normaal € 16.00

Reserveer nu

Theater aan de Schie nieuwsbrief ontvangen?