The Prom

Pia Douwes, Dennis Willekens, Joke de Kruijf en vele anderen!

dinsdag 1 november 2022
20.15 uur

Theater aan de Schie

woensdag 2 november 2022
20.15 uur

Theater aan de Schie

donderdag 3 november 2022
20.15 uur

Theater aan de SchieThe Prom is hét ultieme musicalfeest voor jong en oud met onweerstaanbare muziek, een hartverwarmend verhaal en verrukkelijke humor. Speld je corsage op, grijp je danspartner en gooi die jazz hands in de lucht, want… het is tijd voor een feestje! De over-the-top Broadway-musical The Prom komt naar Nederland!

Vier uitgedoofde Broadway-sterren proberen alles om weer te gaan stralen en krijgen lucht van een provinciaal relletje. Emma wil maar één ding: met haar vriendin en liefde Alyssa naar de Prom, het feestelijke eindejaarsbal van haar school. Maar dat ligt moeilijk in haar conservatieve woonplaats. De ouderraad blaast het hele feest af. De ijdele artiesten grijpen hun kans om zelf weer in de spotlights te komen en trekken ten strijde. Maar wat begint als een slim zakelijk project om hun eigen imago op te poetsen, mondt uit in een emotionele reis met maar één einddoel: jezelf kunnen en mogen zijn!

De Broadway-musical The Prom ontving zes Tony-nominaties en won de Drama Desk Award voor beste musical. In de succesvolle Netflix Original Film werden de hoofdrollen gespeeld door Meryl Streep, James Corden en Nicole Kidman.

Cast: Pia Douwes, Dennis Willekens, Joke de Kruijf, Barry Beijer, Wieneke Remmers, Juliëtte van Tongeren, Soraya Gerrits, Melise de Winter, Sjoerd Oomen en vele anderen.

Blindentolk van Komt het Zien! bij The Prom op donderdag 3 november 2022
In samenwerking met Stichting Komt het Zien! is het mogelijk om deze voorstelling toegankelijk te maken voor blinden en slechtzienden. Zo is theater leuk voor iedereen, óók als u minder of niets ziet. Voorafgaand aan de voorstelling ontvangt u tekst en audiobestanden waarin personages, kostuums en decor visueel beschreven worden. Dankzij de speciale inleiding voorgaand aan de voorstelling en de live audiodescriptie via een koptelefoon tijdens de voorstelling kunt u alles van de voorstelling volgen. Klik hier voor meer informatie over de blindentolk. Wilt u gebruik maken van live audiodescriptie? Reserveer uw kaarten dan online en kies in het bestelproces voor de tickets waar Met blindentolk bij staat. Heeft u vragen, bestelt u liever telefonisch of komt u met een blindengeleidehond? Neem dan contact op met het bespreekbureau via kassa@theateraandeschie.nl of telefoonnummer 010 2 467 467.

Naam Vanaf
Normaal € 57.50

Bestel ook:

woensdag 2 november 2022

donderdag 3 november 2022

Theater aan de Schie nieuwsbrief ontvangen?