The Royal Dutch Scam

Things about Sting

zondag 7 mei 2023
15.00 uur

Wennekerpand

Let op! Deze voorstelling vindt plaats in het Wennekerpand.

Het is misschien juist de aandacht voor detail die Sting zo'n doorzettingsvermogen heeft gegeven. Zijn muzikale carrière omvat zeventien Grammy-awards, meer dan honderd miljoen verkocht platen en memorabele nummers waaronder Roxanne, Message in a Bottle, Englishman in New York en Fields of Gold.

Saxofonist en leadzanger Lo van Gorp en zijn band The Royal Dutch Scam wagen zich in Things About Sting aan het repertoire van Sting en The Police. Na al eerder zeer succesvol het repertoire van Steely Dan naar de theaters te hebben gebracht, gaan Lo van Gorp en zijn band The Royal Dutch Scam zich nu wagen aan het repertoire van Sting en The Police met oog voor detail. Verwacht een mooie combinatie van de eigenwijze punk-, reggae- en rocknummers van The Police en de indrukwekkende sferische liedjes van Sting. Om u in vervoering te brengen, mee te nemen naar uw jonge jaren en te genieten van vakmanschap.

De bandleden zijn de crème de la crème van de Nederlandse muzikanten-scene. U herkent hen wellicht van het Metropole Orkest, Marco Borsato, Trijntje Oosterhuis, Michiel Borstlap, Alain Clark, Frank Boeijen, Ilse DeLange, Gino Vannelli en anderen.

 

Naam Vanaf
Normaal € 27.00

Reserveer nu

Theater aan de Schie nieuwsbrief ontvangen?