The Songwriters Club

Theatertour

zaterdag 6 april 2024
20.15 uur

Locatie:Wennekerpand,Vijgensteeg 2, 3111 PT Schiedam

Let op: deze voorstelling vindt plaats in het Wennekerpand.
 
De eerste editie van The Songwriters Club is een feit! Een nieuw platform, een nieuwe plek en nieuwe manier om in theaters door heel Nederland talent te (her)ontdekken. Iedere avond kent een andere line-up van drie singer-songwriters, en dus altijd een unieke voorstelling. 
 
Kwaliteit en authenticiteit staan hoog in het vaandel bij The Songwriters Club. Daarom treden er artiesten op die hun eerste single op de radio hebben, artiesten die veel voor anderen schrijven of artiesten die nieuwe nummers op een laagdrempelige manier aan het publiek willen laten horen. Dat belooft een mooie verassende avond! 

De line-up van deze avond bestaat uit:

  • Thomas Nicolas
  • Tim Dawn
  • Stephanie Struijk

Over de Songwriters:

Thomas Nicolas: Thomas Nicolas werd ontdekt door Alain Clark, toen hij in het Vondelpark stond te spelen als straatmuzikant. Daarna ging het snel. Hij speelde zijn eerste single ‘Lost Love’ live bij Jinek en het nummer werd TopSong van Radio 2. Tekst en beleving spelen een belangrijke rol in Thomas' liedjes, vaak met een herkenbare rauwe rand.

Tim Dawn: Tim Dawn scoorde een grote hit met de Bee Gees-cover ‘To Love Somebody’ die hij opnam voor een prijswinnende reclame. Maar het allerbeste is hij in liedjes schrijven. Niet voor niets is de kinderboerderijbewoner, die de advocatuur verruilde voor de muziek, ook met zijn eigen werk goed voor miljoenen streams op Spotify en niet meer weg te denken van de Nederlandse radio.

Stephanie Struijk: Stephanie Struijk reist al meer dan 15 jaar langs Nederlandse en Vlaamse theaters. Eerst als Stevie Ann - toen ze nog Engelstalig zong - en inmiddels alweer een aantal jaar onder haar eigen naam. Haar liedjes zouden fragmenten uit haar dagboek kunnen zijn. Eerlijk en herkenbaar zingt ze over de liefde en het moeten loslaten daarvan. En over sterk zijn en kiezen voor jezelf. Kleine liedjes over grote gevoelens.


Fotograaf:
Sander van den Berg - www.gig-pic.com

Naam Vanaf
Normaal € 19.50

Reserveer nu

Theater aan de Schie nieuwsbrief ontvangen?