Passe-partout The Doors Weekend

Zaterdag 19 januari 2019 - 20.15 uur

zondag 20 januari 2019
15.00 uur

Wennekerpand

Het weekend van zaterdag 19 en zondag 20 januari staat bij Theater aan de Schie in het teken van The Doors. In het Wennekerpand is er op zaterdag 19 januari een optreden van The Bootleg Doors en op zondag 20 januari ziet u de concertregistratie van een concert van The Doors tijdens En toen was er... The Doors. De voorstellingen zijn los te reserveren. Via deze pagina kunt u het passe-partout voor het The Doors Weekend reserveren.

Zaterdag 19 januari 2019 
The Bootleg Doors
Geniet op zaterdag 19 januari van één van 's werelds beste Doors Tribute bands ter wereld, The Bootleg Doors. The Bootleg Doors is een The Doors tribute band die is ontstaan in 1996 in Amsterdam. De optredens van The Bootleg Doors komen zeer in de buurt van de live performances van de originele Doors. Waar mogelijk speelt de band ook op echte Doors instrumenten zoals Fender, Gibson SG, Vox, Continental en Ludwig. Tijdens de optredens komen songs voorbij als Light my Fire, Riders on the storm, Love her madly, When the music’s over, L.A. Woman, Roadhouse Blues, Gloria, The End en vele anderen. Mede dankzij de lichtshow, rookmachines en kaarsen op het podium, zou u bijna denken dat The Doors weer terug zijn! The Bootleg Doors is een echte look-a-like tribute band van The Doors. De band reist de gehele wereld over om op te treden. The Bootleg Doors is met recht één van de beste Doors tribute bands ter wereld.

Zondag 20 januari 2019
En toen was er... The Doors
Op 20 januari kunt u terecht in het Wennekerpand voor En toen was er... The Doors, een sta filmconcert waarbij u de concertregistratie van Live at the Hollywood Bowl ziet. Hoewel The Doors tot 1973 bestonden veroorzaakte de dood van voorman, zanger en podiumbeest Jim Morrison in 1971, een niet te herstellen wond in de band. De mystiek en de synergie waren weg. Tijdens dit matinee wordt de film The Doors Live at the Hollywood Bowl vertoond.

De concertfilm zal vooraf worden gegaan door een popquiz verzorgd door Richard Veldhoven en door een theatrale vertelling van muziekrecensent Harry de Vries, waarin hij u gepassioneerd meeneemt in het relatief korte maar felle bestaan van de band. 

De vertoning van deze registratie vindt plaats in de theaterzaal in het Wennekerpand zonder tribune en zitplaatsen. De zaal en bar blijven tijdens de vertoning open om de live ervaring van het concert zo veel mogelijk te benaderen. Na afloop is er live muziek in het Grand Café.

Het laatste nieuws van Theater aan de Schie in uw mailbox?