The Simon & Garfunkel Story

The Simon & Garfunkel Story

zondag 11 maart 2018
15.00 uur

Theater aan de Schie - Grote zaal

Het fascinerende concert The Simon & Garfunkel Story vertelt het meeslepende verhaal over twee schoolvrienden uit New York die uitgroeien tot het meest succesvolle duo aller tijden. Met hun stemmen, hun uiterlijk en hun kleding halen ze het beroemde tweetal verbluffend dichtbij.

Bij dit eerbetoon brengt het duo met een live band wereldhits als Mrs. Robinson, Bridge Over Troubled Water, Homeward Bound, Cecilia, The Boxer en The Sound Of Silence. Met de muziek als leidraad vertellen de zangers over de achtergronden die Simon en Garfunkel vormden, over hun samenwerking, over hun dramatische breuk en hun solocarrières. Het komt tot een hoogtepunt met een indringend eerbetoon aan het Central Park reünieconcert uit 1981.

The Simon & Garfunkel Story trok al volle zalen in Azië en heel Europa. Het leverde Charles Blyth (Art Garfunkel) en Sam O’Hanlon (Paul Simon) lovende recensies op. Met hun stemmen, hun uiterlijk en hun kleding halen ze het beroemde tweetal verbluffend dichtbij. "We kenden het werk van Simon & Garfunkel vooral van de platen van onze ouders", vertelt Charles Blyth. "Maar toen we ons in het duo verdiepten, ontdekten we pas dat ze nog veel meer prachtige liedjes hebben gemaakt. Het is een feest om die gouden herinneringen met het publiek te delen."

Naam Vanaf
Normaal € 29.00
65+ € 26.50
CJP € 26.50

“Stemmen kleuren fraai”…. ‘‘Doet weinig onder voor het origineel” - De Volkskrant

“De stemmen van Sam O’Hanlon en Charles Blyth komen dicht bij hun voorbeelden” – Theaterkrant

Reserveer nu

Bestel ook:

Het laatste nieuws van Theater aan de Schie in uw mailbox?