Tineke Schouten

T-Splitsing

zaterdag 9 december 2017
20.15 uur

Theater aan de Schie - Grote zaal

Keuzes maken, we doen het iedere dag. Kleine nietszeggende beslissingen over welke kleur sokken te dragen tot belangrijke levens veranderende keuzes om je baan op te zeggen en te vertrekken naar het buitenland. Het maken van de ene keuze sluit zo vaak andere interessante richtingen uit.

In Tineke’s theatershow kijkt ze nog eens goed naar haar eigen keuzes die ze in de loop van haar leven heeft gemaakt. Wat zou er gebeurd zijn als zij een andere afslag op de T-splitsing genomen had? Bijvoorbeeld als haar vader in Tilburg zijn supermarkt was begonnen. Of haar man zijn vastgoedplan in Portugal had doorgezet. T-Splitsing is meer dan ooit een persoonlijke show, maar uiteraard komen ook de nodige typetjes voorbij, zoals de vriendin van Mark Rutte en Bep Lachebek. Voor vanavond is de keuze op de T-splitsing dan ook makkelijk gemaakt en neem je 'afslag theater'. 

Naam Vanaf
Normaal € 35.00
65+ € 32.50
CJP € 32.50

 ‘T-splitsing misschien wel beste show Tineke Schouten’ - AD *****

 ‘Schouten weet wat werkt, ook in kostumering, de organisatie van snelverkledingen en het functioneren van de band. Uniek in haar genre’ - Dagblad van het Noorden ****

Reserveer nu

Bestel ook:

Het laatste nieuws van Theater aan de Schie in uw mailbox?