Frans Mulder en Trudy Labij

't Is nogal fris voor de tijd van het jaar

woensdag 15 mei 2019
20.15 uur

Wennekerpand

Let op: deze voorstelling vindt plaats in het Wennekerpand.

Frans Mulder en Trudy Labij in een cabarettoneelvoorstelling en show met veel humor en zelfspot. Terwijl ze vertellen en zingen over de levens, liefdes, ouders en carrières van beiden, vinden ze ook nog de tijd om het over het heden en de nabije toekomst te hebben. Want zoals iedereen, filosoferen ze er graag op los. Maken ze zich net als jan en alleman met veel plezier kwaad over zaken waar een mens toch niks aan kan veranderen. Dan zijn ze het maar kwijt. Dit alles komt samen in een serieus hilarisch programma met als grondgedachte: laten we het samen doen, want…’t Is Nogal Fris Voor De Tijd Van Het Jaar.

Over Frans Mulder en Trudy Labij
Cabaretier en tekstschrijver Frans Mulder bracht vorig seizoen, naast zijn werk bij theatergroep Purper, een intiem, ontroerend en zeer geestig soloprogramma. In dit programma vertelde hij zonder enige opsmuk over de ups, downs, tops en flops in zijn persoonlijke, maar ook professionele leven.

Trudy Labij, een van Nederlands topactrices en comédiennes én vriendin van Frans, dacht toen zij zijn solo zag: "dat wil ik ook". "Want", zei zij, "ik wil al een tijdje iets anders dan alleen toneel. Ik wil iets eigens, iets met muziek, iets met een mespuntje ernst en flinke scheut absurdisme." Van het een kwam het ander, met deze unieke en eenmalige samenwerking als resultaat. Twee solo’s die naadloos in elkaar overgaan.

 

Naam Vanaf
Normaal 9% € 22.50
65+ 9% € 20.00
CJP 9% € 20.00

Reserveer nu

Het laatste nieuws van Theater aan de Schie in uw mailbox?