TITANIC de Musical

René van Kooten, Richard Spijkers, Mariska van Kolck en vele anderen

donderdag 28 april 2022
20.15 uur

Theater aan de Schie

vrijdag 29 april 2022
20.15 uur

Theater aan de Schie

zaterdag 30 april 2022
20.15 uur

Theater aan de Schie

zondag 1 mei 2022
15.00 uur

Theater aan de Schie

Met meer dan 800 voorstellingen op Broadway behoort TITANIC tot de grootste musicalsuccessen van het afgelopen decennium. 25 jaar na de première van TITANIC op Broadway komt de musicalhit en winnaar van Tony Awards voor Beste Musical terug naar Nederland. Een meeslepend verhaal over hoop, liefde en ambitie. Deze indrukwekkende musical met iconische muziek, een live-orkest en een 25 man sterke cast ziet u in Theater aan de Schie. Reis mee en beleef een onvergetelijke avond uit! Mis het niet.

10 april 1912. Het grootste en meest luxe passagiersschip ter wereld vertrekt uit de haven van Southampton met bestemming New York. Aan boord 1301 passagiers en 941 bemanningsleden. Onwetend van het lot dat hen wacht. Wat begon als een reis vol toekomstdromen, romantiek en luxe, ontaardt in een strijd met het water.

Droom mee met de derdeklaspassagiers over een nieuw leven in Amerika en zie hoe de eersteklaspassagiers zich wentelen in grenzeloze luxe. Maak kennis met reder Ismay die geschiedenis wil schrijven maar kapitein Smith tot wanhoop drijft, en ontwerper Andrews die beseft dat hij een kapitale ontwerpfout maakte.

In deze grootse musicalproductie met live-orkest beleeft u de laatste dagen en uren van het meest legendarische schip ter wereld. De musical met muziek en liedteksten van Maury Yeston en een script van Peter Stone won vijf Tony Awards (waaronder de awards voor beste musical en beste muziek) en een Drama Desk Award.

Cast
René van Kooten - Thomas Andrews
Richard Spijkers - Kapitein E.J. Smith
Marijn Brouwers - Bruce Ismay
Wieneke Remmers - Alice Beane
Han Oldigs - Isaac Straus
Mariska van Kolck - Ida Straus
Dennis Willekens - Henry Etches
Jordy van Loon - Frederick Fleet

Script: Peter Stone | Muziek: Maury Yeston | Regie: Paul van Ewijk

Blindentolk bij TITANIC de Musical op zondag 1 mei 2022
In samenwerking met Stichting Komt het Zien! is het mogelijk om deze voorstelling toegankelijk te maken voor blinden en slechtzienden. Zo is theater leuk voor iedereen, óók als u minder of niets ziet. Voorafgaand aan de voorstelling ontvangt u tekst en audiobestanden waarin personages, kostuums en decor visueel beschreven worden. Dankzij de speciale inleiding voorgaand aan de voorstelling en de live audiodescriptie via een koptelefoon tijdens de voorstelling kunt u alles van de voorstelling volgen. Klik hier voor meer informatie over de blindentolk. Wilt u gebruik maken van live audiodescriptie? Reserveer dan uw kaarten niet online, maar neem dan contact op met het bespreekbureau via kassa@theateraandeschie.nl of telefoonnummer 010 2 467 467.

Naam Vanaf
Normaal € 59.00

Bestel ook:

Theater aan de Schie nieuwsbrief ontvangen?