Ton Kas

Kakmaker

zaterdag 7 oktober 2017
20.15 uur

Theater aan de Schie - Grote zaal

Na het overweldigende succes van Eerste Klootviool en Jabroer komt Ton Kas nu naar het theater met Kakmaker, een vervolg op zijn hilarische moppenshow van het vorige seizoen.

Kas: “De vorige keer was het voornemen: lachen tot je scheel ziet. Aan die opzet is niets veranderd. Hooguit dat ik het deze keer nóg meliger, baloriger en hilarischer ga proberen te maken. De beste kritiek die ik heb gehoord was van een toeschouwer die na afloop van JABROER tegen me zei: ‘Ik heb twee uur aan één stuk zitten schuddebuiken van het lachen, daar was ik echt aan toe. Daar doe ik het wel voor, niks meer niks minder. Onder het motto: Ellende hebben we thuis al.

Ton Kas is onder andere bekend als Arie Balk uit 't Schaep met de 5 Pooten en verder van tv-series als Hertenkamp, TV-7 en de films LEK, Vet Hard, Vox Populi, De Heineken ontvoering, Plan C en het veelbekroonde Matterhorn.

Naam Vanaf
Normaal € 21.00
65+ € 18.50
CJP € 18.50

Meesterlijke moppentapper Ton Kas verveelt geen seconde. Kas toont zich opnieuw een meesterlijke moppentapper, die met zijn gortdroge voordracht zelfs van ietwat flauwe, voorspelbare bakken nog iets hilarisch weet te kneden.” - Het Parool

Zijn timing is geweldig. Het is meteen raak als hij het toneel oploopt. Moppen, moppen, moppen, aan een rijgdraad van taalgrappen. De Vrouwen hebben besloten hun gedoogzone te verruimen. Omdat de tekst ertoe uitnodigt, schrappen zij het begrip vrouwonvriendelijk even ten einde de samenkomst niet te frustreren." - Dagblad van het Noorden

Reserveer nu

Bestel ook:

Het laatste nieuws van Theater aan de Schie in uw mailbox?