True Friends

Lo van Gorp en vele anderen

zondag 21 april 2024
15.00 uur

Podium op Podium - Staconcert

Let op: deze voorstelling vindt podium op podium plaats en is een staconcert.
Let op: entree via de laad- en losingang op de Overschiesestraat/Broersvest.

Op zowel muzikaal als persoonlijk vlak zijn de topmuzikanten van True Friends allemaal nauw verbonden geraakt gedurende het maakproces van het gelijknamige debuutalbum van Lo van Gorp. Maar vaak was de band er al ver daarvoor. Op het album is hun kennis van en liefde voor de muziek van Steely Dan en verwante artiesten als Loggins & Messina, Hall & Oates hoorbaar. Slechts éénmaal eerder kwam dit unieke True Friends gezelschap samen, namelijk bij de release van het album in 2022, dat door kenners en journalisten zeer hoog gewaardeerd wordt. Veertien topmuzikanten op één podium en de garantie voor een middag muzikaal genieten.

Met: Lo van Gorp, Patrick Drabe, Arnold van Dongen, Paddy van Rijswijk, Mark Stoop, Sandra Sahupala, Eric van de Bovenkamp, Karel Boehlee, Simone Pormes, Raquel Brown, Ferry van Leeuwen, Arjan Muusz, Jan van Duikeren en Tom Beek.

Over Lo van Gorp
Lo van Gorp is een gelouterde en door de wol geverfde muzikant (zang, sax, arrangementen) uit Leiden. Jarenlang zat hij in de band van Marco Borsato, werkte samen met onder anderen Al Jarreau, Oleta Adams, Ladies of Soul en het Metropole Orkest, verscheen in talloze tv-programma’s in achtergrondkoortjes en maakte zijn opwachting op honderden podia.

Naam Vanaf
Normaal € 24.00

Reserveer nu

Theater aan de Schie nieuwsbrief ontvangen?