Scapino Ballet

Twools

vrijdag 30 november 2018
20.15 uur

Theater aan de Schie - Grote zaal

TWOOLS is geen gewone dansvoorstelling, maar een opwindende high-speed choreografische achtbaan. Een voorstelling vol vaart waarin zes korte dansstukken van topchoreografen en nieuw talent elkaar non-stop opvolgen. Daarmee is ‘Scapino’s ballet overdose’ een spannende en kleurrijke staalkaart van het moderne ballet. En met zoveel afwisseling in makers en stijlen is de voorstelling een feest voor iedere dansliefhebber. Na zeventien succesvolle edities in Rotterdam gaat Scapino met TWOOLS nu ook op tournee. Bij ons kunt u de allereerste voorstelling van de tour zien!

Scapino choreograaf Ed Wubbe heeft voor TWOOLS vijf grote talenten uit binnen- en buitenland uitgenodigd. Zoals Joeri Dubbe, een eigenzinnige en veel geprezen jonge choreograaf uit Nederland en de Spaanse dansmaker Marcos Morau. Zijn stuk Pablo zorgde vorig jaar voor uitverkochte volle zalen bij Scapino.

Concept en regie: Ed Wubbe
Dansers: Joeri Dubbe, Ryan Djojokarso, Maciej Kuzminski, Miquel G. Font, Marcos Morau

Naam Vanaf
Normaal € 23.00
65+ € 20.50
CJP € 20.50

Voorafgaand aan deze voorstelling vindt er een inleiding plaats. Tijdens deze inleiding geeft het gezelschap inzicht in de artistieke keuzes die gemaakt zijn ten behoeve van de voorstelling. Daarnaast is er de mogelijkheid om vragen te stellen. De inleiding start om 19.15 uur. Toegang tot de inleiding is € 3,00 per persoon. U dient vooraf te reserveren.

Reserveer nu

Bestel ook:

Het laatste nieuws van Theater aan de Schie in uw mailbox?