Van de makers van Stefano Keizers

Bossen

zaterdag 2 maart 2024
20.15 uur

Theater aan de Schie

Stefano Keizers, de vorige artiestennaam van Gover Meit, die inmiddels Donny Ronny heet, is dood. Wat gaat hij doen, nu het publiek hem definitief omarmd heeft? 
  
Het antwoord is: BOSSEN
  
Bossen is een ensemblevoorstelling die de laatste paar theaterwetten die er nog over zijn zal vernietigen. Er is geen script. Er wordt niet gerepeteerd. Elke avond is anders. Iedereen heeft geheimen voor elkaar. De acteurs (in totaal 6 per avond) bestaan uit een combinatie van zeer gevestigde namen en onontdekte talenten uit alle windstreken. Van Claudia de Breij tot Jennifer Hoffman en van Soy Kroon tot aan Kjeld Nuis. Eindelijk is het zover en krijgt het publiek te zien wat er al zo lang bruist in het hoofd van de kunstenaar. Een theaterervaring om nooit meer te vergeten.

Kusjes overal <3 

Over Donny Ronny
Gover Julius Samuel Meit is een Nederlands cabaretier en kleinkunstenaar. Van 2015 tot en met 25 januari 2023 leefde hij als zijn alter ego Stefano Keizers. Sinds maart 2023 is hij Donny Ronny. Donny Ronny is het nieuwe alter ego van cabaretier en kleinkunstenaar Gover Julius Samuel Meit. Zijn vorige alter ego Stefano Keizers won in 2016 de Wim Sonneveldprijs (juryprijs) op het Amsterdamse Kleinkunst Festival. Al jaren spot hij met de theaterregels en zichzelf, in zijn drieluik Erg heel (2018), Sorry baby (2020) en Hans Teeuwen (nu te zien in theaters). Maar ook op televisie waar hij alle spelprogramma’s afgaat.

Naam Vanaf
Normaal € 27.50

Reserveer nu

Bestel ook:

Theater aan de Schie nieuwsbrief ontvangen?