Van der Laan & Woe

NG

woensdag 6 september 2023
20.15 uur

Theater aan de Schie

Niels van der Laan en Jeroen Woe spelen de openingsvoorstelling van het jubileumseizoen van Theater aan de Schie! Met de voorstelling NG trapt dit cabaretduo het seizoen af waarin Theater aan de Schie 25 jaar bestaat!

Van der Laan & Woe maken furore met het televisieprogramma Even tot hier, maar voelen zich pas écht thuis in het theater. Daar spelen zij hun meest persoonlijke theatervoorstelling ooit. Althans, voor Jeroen. Wat is hij voor iemand? Wat drijft hem? Waar komt hij vandaan en waar gaat hij naar toe? Samen met Niels gaat hij op zoek naar de antwoorden op de prangende vragen van zijn bestaan. 

In de zevende theatershow van Van der Laan & Woe wemelt het van de grappen, de scènes en de muzikale acts. 

ZILVEREN JUBILEUMVOORSTELLING
Deze openingsvoorstelling door Van der Laan & Woe is één van onze zilveren jubileumvoorstellingen. Gedurende het seizoen zijn er meerdere zilveren jubileumvoorstellingen waarbij wij graag met u ons zilveren feest vieren. U wordt ontvangen met een drankje, de foyer is feestelijk ingericht, er zijn hapjes en er is een afterparty waar gedanst kan worden. Bij de jubileumvoorstellingen wordt kleding met een Touch of Silver zeer gewaardeerd. We kijken er nu al naar uit!


“Televizier-Ring winnaars Van der Laan & Woe ook in theatervoorstelling heerlijk verwarrend en vilein” - AD ★★★★

 “Vindingrijk, effectief, geraffineerd, hard en onstuitbaar geestig. Fabelachtig mooi theater.” - Dagblad van het Noorden ★★★★★

“Heerlijk, zo’n voorstelling waar je ter plekke helemaal in mee gaat, maar na afloop alsnog aan van alles begint te twijfelen.”
 - Telegraaf ★★★★

Naam Vanaf
Normaal € 29.50

Zet mij op wachtlijst

Bestel ook:

Theater aan de Schie nieuwsbrief ontvangen?